Shoplogje Alice and Jo

      Geen reacties op Shoplogje Alice and Jo

Hey hey!!

Ik had al een tijdje niets meer besteld, nu kwam er een mail over nieuwe paletten van Sleek.. Toen bezweek mijn no-buy! Ik ben naar de website gegaan van Alice & Jo, waar ik de mail van kreeg. En heb gelijk de paletten van Sleek in mijn mandje toegevoegd, ook waren er nog 2 paletten die ik graag wilde hebben. Maar elders waren uitverkocht. Dus heb ik die ook toegevoegd aan mijn winkelmandje. En besloot ook van Barry M nagellak te kopen en een eye candy kit.
Dit alles heb ik 6 Dec. Besteld en is 7 Dec. al bezorgt! Erg snel dus šŸ™‚

Ik heb de afgelopen maanden op internet best veel gelezen over Barry M nagellak, alleen had ik er nog geen lakje van. Dus besloot ik nu toch echt eens een nagellak te bestellen van Barry M. In een mooie paarse kleur!

De foto is onduidelijk maar de kleur komt meer overeen met hoe die in het echt is.

En dus de sleek paletten!! Als eerst Respect:

Shangri-La Supreme:

Ik denk dat dit palette echt mijn nieuwe verslaving wordt. Zulke mooie kleuren!! Ik hou gewoon van blauw!

Dit palette had ik ook nog niet, ook erg mooie kleuren!

En voor in een fellere bui šŸ˜‰

Tot slot de Eye Candy Kit van Barry M:

Binnenkort zal ik de producten testen!!

Liefs, Bianca

Plaats hier je reactie :-)