Shoplogje Amsterdam

      Geen reacties op Shoplogje Amsterdam

Afgelopen Donderdag (23 Aug) ben ik met een Amsterdamse vriendin gaan winkelen in Amsterdam! Eigenlijk had ik niet echt iets nodig… Maar wilde wel kijken in de winkels naar Beautyproducten! In de winkels waar we zijn geweest vond ik eigenlijk niet leuke producten die ik graag wilde hebben. Maar we hebben ook niet alle winkels kunnen bezoeken die we graag wilde, dus gaan we binnenkort nog eens winkelen!
We heb ik een paar dingen gekocht!

Op de bovenste foto zie je over de stoel iets roods en gekleurdst hangen, dat is mijn nieuwe kleding. Die laat ik zien in 2 komende outfit posts, hieronder zie je wat ik precies heb gekocht:
Ik vind dat schoenen ook bij fashion horen, zodoende dat deze post toch hier online komt. Als kind heb ik een lichte afwijking aan mijn voeten, zo staan mijn voeten iets naar binnen en loop ik op de binnenste gedeelte van mijn voeten. Daarbij heb ik ook last van een hoge wreef, als kind kreeg ik altijd hele goede schoenen, maarja sinds ik kleedgeld kreeg en vooral nu ik op mezelf woon koop ik voornamelijk leuke/goedkope schoenen. Nouja dat deed ik dus tot ik in Amsterdam ging winkelen. Want Marjolein had namelijk ook goede leuke schoenen nodig, dus zijn we naar haar favoriete speciaalzaak gegaan voor schoenen. Wat ik fijn vond is dat ze als je er een keer komt, dat ze heel je voeten opmeten met breedte, hoogte enz. En dat ze die gegevens in de computer zetten. Zo hoef je, je alleen maar te melden en dan komen ze met een aantal schoenen aan die bij jou voeten passen! Echt een ideaal concept.. Ik kon de verleiding ook niet weerstaan, dus heb ik een paar sneakers en laarzen gekocht! En ik heb ze inmiddels bijna dagelijks aan gehad (bij “goed” weer draag ik nog slippers), sinds jaren heb ik dus gewoon geen pijnlijke voeten.. Voortaan dus naar Amsterdam voor schoenen 🙂

Verder heb ik 8dvd’s gekocht bij mijn favoriete cd,dvd zaak: FAME… Ja ik ben dol op films! Ik luister het liefste naar Symfonische Metal zoals Epica en Within Temptation, nu hadden ze 2 dvd’s van Within Temptation, dus kan ik uren genieten van die goede muziek!!

Ook ben ik dol op koken maar ook op films die over koken/restaurants gaan.. Dus heb ik No Reservations en Julie & Julia gekocht, die films had ik beide opgenomen op tv. Nu is mijn harde schijf weer wat leger en kan ik nieuwe series/films/programm’s opnemen.

Als musical liefhebber ontbrak de dvd van The Phantom of the opera, nouja ik had hem wel.. maar is ergens verdwenen!

Tot slot heb ik 3 vrouwen films gekocht, ik ben dol op de series: The L word & Lip service, die mij destijds ook wel helpen accepteren toen ik uit de “kast” kwam. En er zijn maar heel weinig leuke films voor vrouwen die net als ik niet op mannen vallen. Er zijn wel genoeg films hoor te verkrijgen, maar ik bedoel een film met een goed/leuk verhaal en die ook realistisch is zoals Imagine me & you die had ik al eens op tv gezien, en vond het een erg goede film. Hoe de andere films zijn weet ik niet, want ik heb ze nog niet gezien. Maar kon ze voor 5 euro per stuk echt niet laten liggen…

Plaats hier je reactie :-)