Shoplogje: Breda & Roosendaal

      Geen reacties op Shoplogje: Breda & Roosendaal

Afgelopen Donderdag ben ik met mijn moeder naar Breda gegaan, eigenlijk om iets in te leveren ipv. te kopen. Maar dat ging niet door. Dus heb ik toch wat gekocht!

De enkel laarsjes wilde ik een tijdje geleden al in Breda kopen, maar dat had ik toen niet gedaan. En later kreeg ik spijt. Dus heb ze nu alsnog gekocht, in Etten-Leur hadden ze namelijk niet. Ik ben echt super blij dat ik ze nu wel heb!

Ook was ik bij de Xenos geweest daar kocht ik 6 kaarsen, want de andere waren opgebrand. Ik hou zoals je kunt zien van felle kleuren.
En ik heb bij de xenos ook een mini-foto studio gekocht.

Als je dan toch in Breda bent kan ik geen bezoekje aan de Sephora laten natuurlijk. Best grappig dat ze me er nu al herkende. Ik kocht daar het lakje: OPI Diva of Geneva. Er is een standaard korting van 15,% Dat wel erg fijn is!
null

null

Na het bezoekje in Breda zijn mijn moeder en ik nog naar Roosendaal gereden waar het nieuwe filiaal van de Action is afgelopen Donderdag geopent en is nu 2 a 3 keer zo groot als het filiaal wat in het centrum zat.
Ik kocht daar een erg lekker ruikend parfum wat 2,79 kostte en 4 kleuren nagellak wat 45 cent per stuk kostte!
null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Dat waren mijn aankoopjes!

Plaats hier je reactie :-)