Shoplogje Kruidvat Dinteloord

      4 Reacties op Shoplogje Kruidvat Dinteloord

null

Na veel zoeken kreeg ik van de moeder van Natasja te horen dat er bij de Kruidvat in Dinteloord nog het eyeshadowpalletje te verkrijgen was van de Vampire’s Love Collectie. Deze wilde ik heel graag hebben, maar was niet te verkrijgen in Roosendaal & Oudenbosch! Gisteren voordat ik naar mijn werk ging ben ik even naar Dinteloord gereden om het palletje te halen en daar kocht ik nog een paar andere spulletjes.

null
Het eyeshadow palletje kosste 3,79 en ik ben er heel benieuwd naar, de kleuren vind ik echt wel super.

null

Er was ook een nieuwe variant van het stampy setje van Essence, deze heb ik niet gekocht omdat ik het “oude” setje had. Wel verkochten ze ook losse imageplates. En ik kocht de volgende plate voor 1,49
null

In de uitverkoopbak vond ik dit trio palletje van Gosh, over het quattro palletje was ik zo te spreken dat ik deze kocht. Deze was nu afgeprijst naar: 4,75
null

In de toekomst wil ik ook meer aan nailart gaan doen, ook al heeft dat nog veel oefening nodig voordat ik dat aan jullie laat zien 😉 Ik kocht deze nailart stripers van Essence voor 1,49 per stuk.
null

null

4 thoughts on “Shoplogje Kruidvat Dinteloord

Plaats hier je reactie :-)