Shoplogje Roosendaal

      6 Reacties op Shoplogje Roosendaal

Afgelopen week ben ik na een tijdje weer gaan winkelen, en heb ik een paar spulletjes gekocht!
Ik was met mijn moeder naar de stad geweest en liep de vernieuwde kruidvat in, die winkel is nooit echt veilig voor me. Want ik kom er nooit met lege handen thuis. Nu was de nieuwe Ready for Boarding collectie van Essence en Catrice Coolibri eindelijk in de winkel en kocht het palletje van Essence 2 oogschaduw potlooden van Catrice en een lipstick. Verder zag ik in de uitverkoopbak een palletje van Catrice wat nu maar 2,50 kostte, 3 pigmenten van Gosh die ook 2,50 per stuk kostte en van essence uit de fruity collectie ook een liquet eyeshadow.

Het boarding palletje van Essence

Het palletje van Catrice

Lipstick van Catrice

2 eyeshadow potloden.

Liquit eyeshadow uit de Fruity collection.

De 3 Gosh Pigmenten

Vervolgens ging ik met mijn moeder naar de Miss Etam, ik zocht een roze shirtje en wat broeken.. Alleen nu waren alle broeken te groot en leuke shirtjes vond ik er niet.. Dus heb ik 2 tassen gescoord die in de aanbieding waren. De tassen kostte nu 15,- per stuk!

6 thoughts on “Shoplogje Roosendaal

 1. Denise

  Weetje wat overigens ook hele fijne palette’s zijn.. en heeel goed betaalbaar. Die van Paris Memories! Ik heb ze gehaald in Bergen Op Zoom.
  Zijn goed gepigmenteerd en werken echt onwijs fijn.

 2. Denise

  Ik heb het Catrice Palette en die van Essence toevallig vandaag ook gekocht!!
  Vind de oogschaduw van Essence niet zo fijn, te korrelig!! Maar die van Catrice is wel mooi πŸ™‚
  Die zwarte tas is overigens wel tof! ben daarnet ook op zoek geweest naar tassen in de stad, maar aan de Miss etam niet gedacht πŸ˜‰

  1. BiancaB

   Leuk dat je dezelfde palette’s hebt. Die van essence valt mij idd ook tegen, je zag hem amper op mijn ogen toen ik hem op had πŸ˜‰ Snap dat je niet aan de miss etam hebt gedacht voor een tas.. zou ook niet de winkel zijn waar ik zou zoeken πŸ˜‰

Plaats hier je reactie :-)