Shoplogje….

      Geen reacties op Shoplogje….

Hey Hey,

Na een lange tijd heb ik een shoplogje gemaakt. Afgelopen week heb ik wat spulletjes gekocht, die ik graag met jullie wil delen. Deze keer geen nagellak of make-up, maar sportkleding, voedingssupplementen en doucheproducten..

Ik ben deze week begonnen met actief te bewegen en ik had maar weinig sport kleding. Alleen 2 lange fitnessbroeken en een tanktop. Maar dat is te warm. Dus kocht ik een kort broekje, een topje, een crossback topje en 2 3-kwartbroeken/kniebroeken. Nu kan ik weer vol op dansen/sporten! Dit kostte bij elkaar ongeveer 60,-

Bij mijn gezondere levensstijl, drink ik dagelijks water met citroensap. Alleen had ik nog geen sap kan. Dus na een aantal dagen er 1 geleend te hebben, heb ik nu zelf ook een 1,5 liter kan.

Eerder vorige week heb ik ook een bezoekje gebracht aan de Action, eigenlijk opzoek naar een sap kan. Daar vond ik er geen, die ik praktisch vond. Wel kocht ik 2 van deze setjes lippenbalsem. Ik gebruik een aantal keren per dag lippenbalsem en wilde deze eens uitproberen. Het merk labello smeert toch fijner!

Ook kocht ik bij de action dit geurtje, ik weet de originele naam van dit geurtje niet, maar hij ruikt echt heel lekker (vind ik zelf). Op het werk kreeg ik ook reacties over dit lekkere geurtje 😉

Mijn douchegel was bijna op, en Fa is het enige merk uit de supermarkt waar ik geen uitslag van krijg. De producten van Fa waren in de aanbieding: 1+1 gratis.

Met mijn kapsel gebruik ik ook best wat haarlak, dan blijft het tenminste in model zitten ;)… Mijn haarlak was op, dus kocht ik er ook 2. (weet niet meer zeker of deze nu ook in de aanbieding was)

Net als de douchegel, vind ik de Deo ook erg fijn van Fa. Ook deze waren in de aanbieding 1+1 gratis.

Tot slot voedingssupplementen: Ik heb al een paar dagen last van mijn blaas.. Ik vermoed dat er een blaasontsteking/UWI zit te wringen dus kocht ik cranberry tabletten om de symptomen wat te verminderen.
En ik hoorde dat Visolie (zalmolie) capsules goed zijn voor de elasticiteit van de huid, dus neem ik deze ook in. Mochten ze niet goed zijn voor de huid, dan wel voor het hart, hersenfunctie, gezichtsvermogen..

Dat waren mijn aankoopjes weer! 🙂

Plaats hier je reactie :-)