Sleek make-up bestelling

      Geen reacties op Sleek make-up bestelling


Ongeveer 2 weken geleden had ik bij Enchantra een bestelling gedaan van 3 paletten van Sleek Make-up, het is jullie vast niet ontgaan dat Sleek momenteel zeer populair is. En graag wilde ik zelf ook kijken of het make-up voor mij is. Vandaar dat ik 3 paletten heb besteld, de Original, Monaco & Curacao.

Op Woensdag 10 Augustus kreeg ik het pakketje met de 3 sleek paletten en van Enchantra zaten er nog henna tattoo bij. Leuk extra cadeautje, welke ik hoogstwaarschijnlijk niet ga gebruiken. (de henna van de vakantie in 2006 is nu zo goed als weg op mijn rug)

De foto’s van mede bloggers die Sleek al hebben gereviewd heb je kunen zien dat de oogschaduwen zeer gepigmenteerd en daar hou ik wel van!

Het zijn zoals je op de foto’s kunt zien wel grotendeels wat felle kleuren. Maar ik kan haast niet wachten om ze uit te proberen, dus ook van mij binnenkort ooglooken met sleek make-up op. Ik ben er zeer benieuwd naar!

Plaats hier je reactie :-)