Social Media Dag

      Geen reacties op Social Media Dag

Ja social media dag, je kunt er tegenwoordig niet meer om heen om het fenomeen social media. Zelf ben ik er ook al heel wat jaartjes actief op. Het begon met Hyves, Cu2 en nog vele sites waar ik inmiddels de naam al niet eens meer van weet. Z’n 10 jaar geleden heb ik een eerste profiel aangemaakt op facebook, inmiddels zijn we een aantal profielen verder.

Maar niet alleen een facebook profiel maar ook een pagina maar ook instagram, twitter, youtube account etc.

Social media is gewoon niet meer weg te denken van het internet. Mensen vinden het ook vaak vreemd als iemand niet op social media zit. En het is voor vele ook echt een verslaving, ik denk voor mezelf ook wel. Want het eerste wat ik ’s ochtends doe is op mijn telefoon kijken op social media en het laatste voordat ik naar bed ga ook.

Wat vind jij nou echt een leuke website? Ben er heel erg benieuwd naar!

Plaats hier je reactie :-)