Spaghetti met tomaten en knoflook

      4 Reacties op Spaghetti met tomaten en knoflook

null Ik hou persoonlijk erg van spaghetti, het liefste eet ik het iedere dag. Mijn doel is om een lekker recept te hebben zoals de spaghetti smaakt zoals in restaurants. Helaas is het bij dit recept niet helemaal gelukt. Wel vind ik het recept wel lekker..

De ingredienten die je nodig hebt voor 2 a 3 personen:
– 0,6 dl Olijfolie,
– 3 teentjes knoflook,
– 225 g Roma tomaten (zonder zaadjes),
– 32,5 g basilicum,
– zout en peper naar smaak,
– 200 a 300 g Spaghetti.

 

 

 

 

 Je maakt het zo klaar, verwarm de helft van de olie in een koekenpan/hapjespan hierin bak je de knoflook op een matig vuur. Je kan zelf kiezen of je de knoflook klein snijdt of perst in een knoflookpers.
null

Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en snipper de basilicum en voeg dat erbij in de pan. Bak dan de tomaat en basilicum met de knoflook 5 minuten.  En voeg de peper en zout toe voor de smaak.
null

null

Kook ondertussen ook de spaghetti volgens de verpakking, wanneer de spaghetti klaar is voeg dan de resterende olijfolie toe en het tomatenmengsel.
null

Persoonlijk vind ik het recept wat flauw, wat vinden jullie ervan?

4 thoughts on “Spaghetti met tomaten en knoflook

Plaats hier je reactie :-)