Spaghetti All'arabbiata

      Geen reacties op Spaghetti All'arabbiata

null Vandaag heb ik spaghetti All’ arabbiata gemaakt een spaghetti die ik in een restaurant diverse keren heb besteld die daar ook altijd heel lekker maar voor mij te pittig is. Graag wilde ik de spaghetti maken maar dan minder pittig!

Voor de spaghetti heb je nodig:
– 200 gr. spaghetti,
– 4 eetlepels olijfolie,
null – 4 tenen knoflook,
– 250 gr. romaatjes,
– 1 thelepel chilipoeder (je kan het gerecht pittiger maken door meer chilipoeder toe te voegen),
– 50 gr. geraspte kaas (mijn voorkeur oude kaas),
– 2 eetlepels olijfolie extra vierge.

Het gerecht is wederom heel gemakkelijk te maken!
null Je kookt de spaghetti volgens de verpakking, ondertussen verhit je de olijfolie in de koekenpan en bak de knoflook 2 minuten (tot deze een bruine kleur gaat krijgen) De tomaatjes snij je doormidden en voeg deze in de pan toe, je voegt tegelijk de de chilipoeder toe en bak het geheel nog 3 minuten door. Je kan het tomatenmengsel ook nog opsmaak brengen met null
peper en zout.

Als de pasta gekookt en afgegoten is doe je er de olijfolie extra vierge er doorheen en de tomaten mengsel daaroverheen kan je de gerasptekaas toevoegen.

Smakelijk eten!!

 null

Plaats hier je reactie :-)