Spongenails & Stempelnails take 2

      Geen reacties op Spongenails & Stempelnails take 2

Een tijdje geleden heb ik voor het eerst geprobeerd om mijn nagels met Sponge nail art te versieren. Dat ging toen niet zo best, dus heb ik uitleg gekregen van Linda (Enchantra) Wat ik nu juist verkeerd deed en handige tips.

Eerst heb ik mijn nagels met 2 laagjes witte nagellak gelakt. Die ik van Ciate heb, daarna heb ik op het sponsje zelf de kleuren nagellak gezet in streepjes. Die ben ik over mijn nagels heen gaan halen met oranje, geel en geel-groen. De andere kleuren die ik wilde pakte het sponsje helaas niet!
Hieronder zie je het resultaat. Helaas had ik mijn handen al gestoten bij het open maken van mijn camera tasje 🙁

Het stempelen had ik ook nooit onder de knie, ik had een goedkoop merk en werkte niet zoals ik wilde! Inmiddels heb ik van konad div. imageplates en een nieuw setje gekocht.
Hieronder zie je het resultaat op de duim!

Plaats hier je reactie :-)