Strijd tegen obesitas 2013

      Geen reacties op Strijd tegen obesitas 2013

Het is weer Januari, de tijd waar vele vrouwen met een paar kilootjes te zwaar op dieet gaan. Ook ik ben een van die vrouwen.. Ik ben begonnen op 7 Januari en niet zoals vele op 1 januari! Wel was ik al tussen 1 januari en 7 januari wat gezonder gaan eten! Vorig jaar postte ik ook dat ik wilde afvallen ik ben toen ruim 10 Kilo afgevallen, die er tot op heden nog af zijn. Maar dit jaar ga ik verder 😉

Wat wil ik bereiken?
Eigenlijk niet perse super veel kilo’s verlies, maar meer een gezondere levensstijl mezelf geven. Maar kilo’s verliezen is wel een pre 😉 Ik weeg mij wekelijks om te kijken of het effect heeft.

Wat ga ik daarvoor doen/wat doe ik daarvoor?
– Zo min mogelijk alcohol, wel als ik een feestje heb maar dan probeer ik het te beperken.
– 1,5 a 2 liter water drinken.
– Regelmatiger gaan eten, ik moet me zelf echt aan leren om 3 keer per dag te eten.
– Meer fruit!
– Gezondere tussendoortjes.

Ik heb mijn BMI berekend en ik val in de groep obesitas. En ik zou graag door een gezondere levensstijl te hebben een “Normale BMI/gewicht” hebben! Hiervoor zal ik 29 kilo voor “moeten” afvallen!

Wanneer deze post online komt ben ik al een aantal dagen bezig met mijn strijd.. Dus hier alvast een overzichtje.. Ik ga nog niet vertellen hoeveel mijn start gewicht was, dat zeg ik wanneer ik goed op weg ben om het eind resultaat te halen!
04-01: Startgewicht
07-01: -1,2 kg
14-01: -3,9 kg (vanaf start gewicht)

Plaats hier je reactie :-)