Sunparks Kempense Meren (Mol)

      Geen reacties op Sunparks Kempense Meren (Mol)

31 Aug  – 2 Sep: De afgelopen dagen ben ik samen met Mascha een paar dagen naar Sunparks in Mol geweest, even er lekker tussenuit geweest. En daar waren we beide echt even naar toe. Momenteel heb ik zomervakantie, en ik wilde ook echt even weg. En je hoeft niet ver weg te gaan om even tot rust te komen, even een andere omgeving. Ik was al 2x eerder naar Sunparks in Mol geweest, 1 keer met school en een keer met een ex van me om met mijn verjaardag even weg te zijn.
Maar die keren dat ik er eerder was geweest was 10 jaar geleden. Toen stond het hotel er nog niet, maar verder is er weinig verandert. De huisjes zijn in 10 jaar nog niet verandert, en dat merkte we. Het is een zeer mooie omgeving met natuurlijk het meer, er is een leuk zwembad, tentjes waar je lekker kan eten etc. Maar het huisje viel ons deze keer wel wat tegen moet ik zeggen, de pannen waren gewoon ronduit smerig, in het huisje waren er dingen kapot, zoals gaten in het plafond, deurklinken die er half aan hingen etc. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben ons zeker vermaakt. De eerste dag zijn we over het park gelopen langs het meer. Want we moesten nog een paar uur wachten voordat we in het huisje terecht konden, omdat de pannen zo smerig waren hebben we iedere maaltijd op het park gegeten. Zijn ’s morgens gaan ontbijten in het park en ook ’s avonds op het park. De 2de dag zijn we naar de dierentuin geweest, de Olmense Zoo. Wat is dat toch een mooie dierentuin, de dierentuin was in 10 jaar wel grotendeels verandert. Je hebt er nu een berenbos, en een safari gedeelte waar de giraffen, olifanten etc. verblijven waar je doorheen kunt lopen. Je hebt er veel dieren, kan nu niet zeggen dat ik een bepaald dier heb gemist.
De 3de dag moesten we voor 10 uur uit ons huisje zijn, en zijn nog wel even op het park gebleven. Beetje rond gelopen, in de massage stoelen gezeten. Wat ook een aparte ervaring was.

Ondanks dat ons huisje ons deze keer niet beviel, hebben we ons zeker vermaakt. Maar anderzijds vond ik het ook fijn om weer thuis te zijn bij m’n katjes.

Een selectie aan foto’s vind je hier

Plaats hier je reactie :-)