Tag: Hoe nep ben jij?

      1 reactie op Tag: Hoe nep ben jij?

Deze tag heb je natuurlijk al op div. blogs voorbij zien komen, ik wilde hem graag ook met jullie delen!

Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Nee, ik heb nog nooit iets van chirurgie ondergaan. Ik denk ook niet dat ik ooit cosmetische chirurgie zou laten ondergaan. Behalve als ik nu de 40 kg afgevallen ben en ik een heleboel hangend vel heb, dan zou ik dat wel willen weg laten halen. Maar of dat bij Cosmetische chirurgie hoort weet ik eigenlijk niet…

Gebruik je valse wimpers?
Nee, ik heb nooit valse wimpers gebruikt, volgens mij durf ik die niet eens aan te brengen. Misschien ooit nog eens…

Draag je een weave of extensions?
Nee, ik heb wel extensions gehad een paar lokjes in knalrood. Dat is al enkele jaren geleden. Ik zou ooit wel heel graag extensions willen, mooi lang haar! Maarja dat is ook wel heel kostbaar. Dus laat ik mijn haar nu gewoon groeien. (tot ik het beu ben)

Z'n kleur en lengte zou ik graag willen hebben!

Gebruik je iedere dag make-up?
Uhm.. eigenlijk niet. Het was mijn doelstelling van wel. Ik maak me wel op, op mijn vrije dagen. Maar als ik ’s ochtends om kwart voor 7 op mijn werk moet zijn dan ga ik niet nog eerder opstaan om mij op te maken. Dat is niet omdat ik geen zin hem om mij op te maken. Maar meer omdat ik echt geen ochtendmens ben en dat ik al moeite heb om zo vroeg op te gaan draag ik dus niet dagelijks make-up.

Zou je een cosmetische operatie overwegen?
Goh, ik wilde heel graag een maagband laten plaatsen. Maar ik weet niet of dat een oplossing van mij zou zijn. En ik zou heel graag mijn borsten willen laten liften. En misschien een ooglid correctie. Omdat ik van die diepliggende ogen heb, dat ik niet mooi vind! Maar ik weet bijna 100% zeker dat ik dit nooit zou doen..

Kun je nog zonder make-up?
Ik zou wel zonder make-up willen denk ik. Want ik draag het niet dagelijks, maar helemaal nooit zonder make-up dat is wel even wat anders..

Draag je nepnagels?
Ik draag geen nepnagels ik heb wel gelnagels ieder voorjaar,zomer en een stukje najaar gelnagels op mijn tenen. En ik heb 2 weken gelnagels op mijn handen gehad. Maar helaas mag dat niet met mijn werk, vind dat wel erg jammer!!

Verf je je haren?
Ik heb plukjes die geverft zijn, maar over het algemeen is mijn haarkleur mijn eigen haarkleur!

Ga je onder de zonnebank?
Niet meer, bij mijn ex-schoonouders stond er een zonnebank op zolder waar ik met regelmaat onderging. Ook een paar keer bij de schoonheidsspecialiste geweest. Maar de afgelopen maanden ben ik er niet meer onder geweest.
Ik heb er nog nooit echt een kleurtje van gekregen..

Gebruik je selftanners?
Wat? volgens mij ben ik heel slecht, maar ik heb geen idee wat dit is :$

Heb je tattoo’s?

Ja, ik heb een tattoo. Deze heb ik in 2006 laten zetten op mijn schouder.

1 thought on “Tag: Hoe nep ben jij?

Plaats hier je reactie :-)