Team uitje (The Bodyguard!)

      Geen reacties op Team uitje (The Bodyguard!)

20160921_222541Hey hey!!! Afgelopen woensdag was het jaarlijkse team uitje van mijn werk. Dit jaar zijn we naar de musical the bodyguard geweest in Utrecht! We hebben ons om 17.15uur verzameld bij het werk om met een bus richting Utrecht te gaan, rond half 6 zijn we met de bus vertrokken! We hadden geluk dat er geen file stond, dus waren we er ruim op tijd! p1060671Vond het zelf wel spannend hoor om na ruim 2 jaar weer eens naar een musical te gaan. Wetende dat ik 10 jaar lang naar elke musical ging. En dan nu met 43 collega’s naar een musical, had er wel onwijs veel zin in, want naar deze musical wilde ik ook heel graag! Als voormalig musical bezoeker ben ik toen we in het theater waren eerst naar het spelersbord/scherm gegaan om te kijken wie er allemaal speelde. Romy speelde Rachel wat ik onwijs leuk vond! p1060705En verder zag ik nog wat namen voorbij komen van spelers die ik nog kende. Wat erg leuk is om te zien! Helaas was Carolina een paar weken eerder gestopt met The bodyguard, maar Tjindjara was ook echt een hele goede Nicky. De musical zelf vond ik echt heel goed! Als kind was ik al verknocht aan de film, de musical is wel iets anders. Maar dat is vaker met films die later als musical gaan spelen en dat vond ik ook helemaal niet erg. De sfeer zat er ook goed in bij de collega’s. Voor de musical, in de pauze en op de terug reis hebben we er een feestje van gemaakt. Persoonlijk vond ik het een geslaagde avond!

Plaats hier je reactie :-)