Terugblik 2016

      3 Reacties op Terugblik 2016

Hey hey!!!

Het is vandaag alweer de laatste dag van het jaar een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Want het was een roerig jaar..

Het hele jaar stond eigenlijk in het teken van mijn goede voornemens, wat onder andere een gezonder leven is. Zo ben ik in januari meer gaan bewegen, een stukje gaan lopen. Maar ook op de wii just dance doen. En mijn low fat fryer die ik voor kerst had gekregen meer te gaan gebruiken. In maart ben ik voor mijn kinderwens bij de gynaecoloog geweest en daar kreeg ik ook de mededeling dat ik 10% van mijn lichaamsgewicht moest afvallen om in aanmerking te komen om zwanger te raken via het ziekenhuis. Eind juni was ik vast besloten om ook echt te gaan afvallen want in plaats van dat het getal op de weegschaal omlaag ging, was het toch een aantal kilo hoger dan in maart. Eerst heb ik dagelijks wii just dance gedaan, op mijn eten en drinken gelet. Dit jaar ben ik wel gestopt met Line Dance. En ben begin september begonnen met sporten bij sportcentrum oud gastel/sport en slank oud gastel. Wat me nog zeker goed bevalt! Daarbij doe ik 2x in de week better belly (warme band om je buik/rug) en 1x in de week dance workout. Door het sporten, opletten op wat ik eet etc. ben ik nu ruim 8,5 kilo afgevallen en ben ik 15 centimeter kwijt. En in 2017 ga ik hiermee zeker door!

De gezinssamenstelling is dit jaar ook verandert. In februari een nieuwe kater erbij, maar helaas reageerde de katten niet goed op elkaar dus is hij weer terug naar het asiel gegaan. Gelukkig heeft had hij snel een ander baasje! In september is Bobby erbij gekomen in het gezin. In oktober zijn Denise en ik uit elkaar gegaan, dolly het konijntje is met Denise mee gegaan. Nu woon ik met Willy, Molly en Bobby! En het zijn m’n allesies! Het is wel een hele verandering geweest, 2016 in gaande samenwonend, verloofd, kat erbij, kat weg, kitten erbij.. Vriendin en Konijn weg. En dan voor de 2de keer na een verloving en samenwonend als vrijgezel achterblijven. Maar aan de andere kant bevalt het me ook heel goed, ik spreek meer met vrienden af. Heb geen zorgen meer over iemand. Waarbij ik wel tot rust ben gekomen.. En we zullen wel zien wat de toekomst me gaat brengen!

Dit jaar heb ik ook leuke dingen gedaan zoals: Carnaval gevierd, naar Preston Palace geweest, verbouwing thuis gehad waardoor mijn huis een thuis is geworden. En de laatste weken terug afgesproken met vrienden wat ik te weinig had gedaan.

Dit was 2016 in het kort… Ik hoop dat iedereen een hele fijne en veilige jaarwisseling heeft en dat 2017 een mooier/beter jaar mag worden!

Hier kun je de terugblikken zien van 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010

3 thoughts on “Terugblik 2016

  1. Pingback: Jaaroverzicht 2017 – Bianca Online

  2. Marjolein

    Jij ook een hele fijne jaarwisseling meis.
    Vergeet echter niet dat jij beiden keren de gene bent geweest die de relatie heeft verbroken, omdat je er achter kwam dat de persoon toch niet de juiste voor jou was he? 🙂 En dat is heel belangrijk. Liever alleen dan vast te zitten aan iemand waar je niet gelukkig mee kunt worden. *knuffels*

Plaats hier je reactie :-)