The Bodyguard 31-3-2017

      Geen reacties op The Bodyguard 31-3-2017

    Hallo, afgelopen vrijdag ben ik met mijn zus en haar schoonzus naar de musical the bodyguard geweest in Utrecht. Rond kwart voor 4 hadden we in Den Bosch afgesproken om daar gezamenlijk de trein te nemen, omdat we alle 3 in andere richtingen wonen. In Den bosch zijn we gezamenlijk naar Utrecht gereden met de trein. En daar zijn we naar een eet tentje gaan zoeken, we hebben heerlijk gegeten bij een plaatselijk eet tentje. Na het eten zijn we richting het theater gelopen maar in Utrecht zijn ze overal aan de wegen enz bezig, dus waren een beetje verkeerd gelopen. En ik herkende ook niet alles meer van voorheen dat ik in het theater geweest was om er naar toe te lopen. Maar gelukkig waren we toch nog ruim op tijd in het theater. Afgelopen september had ik de musical al gezien met mijn werk. Mijn zus en haar schoonzus hadden de musical nog niet gezien. We hadden trouwens erg goede plekken, zaten op de 4de rij. Wat ik wel een beetje jammer vond is dat Romy niet speelde, April is ook goed hoor daar niet van. Maar de vorige keer was Romy er wel en vind haar gewoon super goed. Deze keer was wel Nurlaila er die mijn zus en ik 18 jaar geleden in onze eerste musical Fame zagen schitteren. En ze is nog steeds super goed, ze kan heel goed gevoel in de nummers leggen waarbij ze nog mooier worden. De musical was wederom weer heel mooi, en nu zag ik ook andere dingen die ik de eerste keer niet zag. Dus dat was ook weer leuk. Het is jammer dat deze musical in Juli gaat stoppen..
Ik heb er wel echt weer heel erg van genoten, en ik wist nog van de vorige keer dat je tijdens het slotapplaus foto’s mocht maken. Daar heb ik ook zeker gebruik van gemaakt. Alle foto’s vind je hier.

 

Plaats hier je reactie :-)