The L-Word

      Geen reacties op The L-Word
Een tijdje geleden zag ik per toeval een stukje van The L-Word op Youtube. En ik was gelijk verkocht!
Nu enkele weken later heb ik heel reeks 1 & 2 gekocht en gezien. En de andere reeksen komen ook snel, want ik ben vanaf nu ook echt verzot op deze serie! De eerste reeks had ik binnen 24 uur geheel gezien. Bij reeks 2 heb ik er iets langer over gedaan. Maar wilde hem ook wel helemaal achter elkaar zien..
Mijn favoriet in de serie is Leisha Hailey, ze speelt in de L-word de rol van Alice. ‘k vind haar als Alice echt geniaal. Door haar rol als Alice behoort ze gelijk tot mijn favoriete actrices.

In de serie is ze echt heel grappig. Maar ze weet der rol zo te brengen dat je eigenlijk meer over het personage wil zien. En dat vind ik heel erg goed.
Nu toert Leisha met de band UH HUH HER. Zodra ze een keer met die band in de Benelux komt, dan ga ik zeker naar een optreden van ze.

Plaats hier je reactie :-)