The L- Word reeks 4 besteld

      Geen reacties op The L- Word reeks 4 besteld

Afgelopen vrijdag was ik even met m’n mams naar de stad geweest. ‘k moest nog wat boodschapjes hebben.. Maar ik kwam thuis met nagellak en heb dus The L-word reeks 4 besteld.

Omdat ik nog een cadeaubon had voor de V&D ging ik eerst daar kijken, maar daar was hij niet en konden hem ook niet bestellen, ik moest maar tot okt. wachten want dan konden ze hem wel bestellen. Maarja zoveel gedult heb ik niet.

Dus wij naar de Free Record Shop en daar was hij ook niet meer. Hebben ze nog even in de comp. gekeken of hij misschien achter lag. Maar alles uitverkocht, maar daar kon ik hem wel bestellen. Dus vroeg 1 van de verkopers om welke serie ging het, ik antwoorde met mijn beste engels: The L-word waarop de andere verloper vanuit het niets zei: je weet wel die serie met al die lesbisch, daar staat de L voor. Maar de verkoper die achter de computer stond had was aan het zoeken naar L world maarja die vond ie niet. Dus zeg ik in het nederlands the l woord alleen dan in’t engels. Gelukkig vond hij hem in de computer. Begint de andere verkoper tegen de verkoper achter de kassa ken je die serie niet, je weet wel die amerikaanse serie met al die lesbo’s. En die jongen achter de computer die kijkt me aan, die bekijkt me ff.. En met een rood gezicht ging hij toch maar verder achter de computer. Mijn moeder ook naar mij kijken van huh, later vroeg ze of het idd een Lesbische serie wes enz… Ik voelde me echt steeds kleiner worden in de winkel…

Maar al met al de reeks is besteld…  Maar voortaan bestel ik wel mooi online! Nu moet ik dus nog z’n 2 weken wachten tot de serie binnen is!

Plaats hier je reactie :-)