The Most Wonderful Time Of The Year..

      Geen reacties op The Most Wonderful Time Of The Year..

Ja, “de mooiste tijd van het jaar” komt er weer aan. De kerstperiode! Ik ben er dol op, alleen de laatste jaren is het toch anders dan voorheen moet ik zeggen. Normaal kan ik in oktober me bijna niet meer inhouden om de boel te gaan versieren. Nu had ik echt zo iets van ik zal de boom en een klein beetje versieren, maar had geen zin om lampjes op te hangen, mijn kerstdorp neer te zetten. Dus is het dit jaar wat karig versiert, maar toch heeft het wel iets dat je huis een beetje versiert is, vind ik. Ik zit natuurlijk ook met mijn katten, die alles wat geen kattenspeeltje is interessant vinden. En de eerste ballen waren sneller uit de boom dan ik ze erin kon hangen. Dus ik dacht ik ga het bescheiden houden dit jaar.

Plaats hier je reactie :-)