Throwback thursday -> Fotostudio

      5 Reacties op Throwback thursday -> Fotostudio

Ik was bezig met foto’s te zoeken van mijn huis en valentijnsdag 2012 en toen stuitte ik op de verbouwingsfoto’s over hoe de fotostudio tot stand is gekomen. En ik dacht dat is wel eens leuk om te plaatsen. En op vele plekken zie je oudere foto’s voorbijkomen op Donderdag, wat mij op het idee bracht om een stukje te schrijven met foto’s erbij over TBT met betrekking tot de fotostudio.

3 jaar geleden besloot ik om mijn droom achterna te gaan om een eigen fotostudio te openen. Ik wilde meer met fotografie doen en heb hiervoor ook allerlei cursussen gevolgd. Zo heb ik me ook laten inschrijven destijds bij de kamer van koophandel om een eigen bedrijfje te mogen hebben. Inmiddels ben ik daar nu een jaar geleden officieel mee gestopt, ik mag nog wel foto’s maken in mijn fotostudio maar ben uitgeschreven bij de kvk. Door een kennis heb ik destijds een website laten maken. En heb ik 2 jaar geleden ook allerlei spullen gekocht om een fotostudio te hebben.

Maar om die te maken zoals ik het wilde hebben we het een en het ander gedaan.

DSC_9336
DSC_9337 DSC_9345 DSC_9346

Studio05 Studio04 Studio03 Studio02 Studio01 DSC_9356 DSC_9360 DSC_9359 Ik ben nog altijd heel erg blij met het resultaat. Ook al is het nu weer terug voor de hobby, ik ben blij dat ik het toch geprobeerd heb om als bij-baan erbij te doen. Het was niet rendabel om het als bijbaan te doen… Maar het blijft mijn passie om te fotograferen en een eigen fotostudio is nooit weg. Ook wil ik het weer voor de hobby nu terug oppakken om er meer gebruik van te maken.

Ik wil ook graag Ine bedanken voor het helpen met de verbouwing en voor je support!

5 thoughts on “Throwback thursday -> Fotostudio

Plaats hier je reactie :-)