Tropical Zoo Berkenhof

      Geen reacties op Tropical Zoo Berkenhof

Vandaag ben ik met Mascha naar de Tropical Zoo Berkenhof in Kwaddedamme geweest. Persoonlijk hou ik heel erg van dieren, dierentuinen te bezoeken. In de Tropical Zoo was ik nog nooit geweest. Wat ik heel erg leuk vond is dat je er een grote mooie vlindertuin hebt, maar ook andere dieren zoals vogels, spinnen, slangen, aapjes. En dat er 3 keer op een dag ook een kleine scholing is, waarbij je dieren mag vasthouden. Bij de tweede bijeenkomst zou het een albino slang zijn, maar de plannen waren toch verandert naar een vogelspin die ik ook heb vastgehouden. Zelf ben ik totaal niet bang voor spinnen, slangen etc. Dus vond ik het wel heel erg leuk.

Voor de kinderen heb je ook een speelparadijs. Waar we ook wel even een kijkje hebben genomen, ziet er wel leuk uit.

De tropical zoo is zelf niet zo heel erg groot, maar was wel echt een zeer geslaagde dag!

Plaats hier je reactie :-)