Trouwen…

      1 reactie op Trouwen…

Hey hey!!!

Weer even een berichtje tussendoor van mij… Want ja als het goed is gaan Denise en ik volgend jaar trouwen (tenminste als de financiën een beetje meer meezitten, maar ook met de therapie van Denise en hoe ze zich voelt)  Maar ik ben er van overtuigd dat we volgend jaar gaan trouwen en dat heeft toch wel effect op hoe ik er uit zie vind ik.. Graag zou ik als we trouwen een stuk dichter bij mijn steef gewicht zitten. Omdat ik het mooier vind om wat slanker te zijn dan dat ik nu ben! Ik wil me graag mooi voelen in een trouw jurk, en ik heb dat gevoel nu nog niet.

Over ongeveer 2 a 3 maanden wil ik graag naar een bruidsmodewinkel voor een trouw jurk uit te zoeken voor ons huwelijk. Want ja dat “moet” 9 maanden van te voren! En da lijkt nog ver weg, maar aan de andere kant is het ook voordat je het weet!

Dit is voor mij heel belangrijk om toch nog wat gewicht te verliezen voor die tijd, trouwen is voor mij altijd heel belangrijk geweest. Vanaf kleins af aan heb ik een beeld in mijn hoofd over hoe mijn huwelijk eruit ziet, hoe ik eruit zie etc. en dat beeld is wel met de jaren verandert. Omdat ik al eerder verloofd ben geweest en toen het huwelijk heb af gezegd, gelukkig waren we toen nog niet zover met een jurk te passen enz. maar wel bij de gemeente en locatie hadden we al vast gelegd. Daarom ben ik nu wat terug houdener met het plannen. Maar ik ben heel zeker van de relatie met Denise en ook van ons voorgenomen huwelijk, en wil ik het gewoon goed doen.. Trouwen doe je in mijn ogen 1x in je leven en het is iets waar ik sinds onze verloven 1,5 jaar geleden naar uit kijk! En nu het dichterbij komt ben ik ook meer gemotiveerd om er ook echt alles voor te doen zoals ik het voor ogen heb.. Dus een slankere Bianca die beter in haar vel zit (letterlijk en figuurlijk).

Maar eigenlijk wil ik dus niet alleen afvallen voor onze kinderwens en voor mezelf maar ook voor ons huwelijk!
Mijn doel was om vanaf mijn start gewicht 17.5 kilo af te vallen tot het passen van de trouwjurk… Dat leek haalbaar, nu het dichterbij komt weet ik niet of het me in 2 a 3 maanden gaat lukken om nog 15.4 kg af te vallen. Maar ik ga er zeker mijn best voor doen! Dat doe ik al wel 8 weken, maar ik besef dat wat ik heb gedaan de afgelopen weken niet genoeg is om dat doel te behalen!

1 thought on “Trouwen…

  1. Marjolein

    Hey meis, wow 15,4 kilo afvallen in 2-3 maanden is wel drastisch hoor. 🙂 Volgens mij kun je bij het kopen van de jurk aangeven dat je nog wat kwijt wilt en kunnen ze hem voor je vermaken of bestellen ze hem in een maatje kleiner ;).
    Ik weet niet of dit voor jou zal werken, of dat dit iets is wat je zou overwegen, maar myfitnesspal heeft mij enorm geholpen bij het gewichtsverlies. Dit is een gratis app (en ook via de website te bereiken) waarmee je je calorieën bij kunt houden. Je kunt het ook aan een aantal apps met stappentellers linken zodat je een goed beeld krijgt van hoe veel calorieën je verbrand en wat je binnen krijgt. 🙂 Mocht je denken: das niets voor mij, dan is dat uiteraard ook prima hoor! 😉 Je moet doen wat voor jou werkt.

Plaats hier je reactie :-)