Truly Yours Box December

      1 reactie op Truly Yours Box December

Goedemorgen Allemaal!

Afgelopen Zaterdag kwam de Truly Yours box weer, deze keer van December… Zoals op het kaartje vermeld staat is dit een feestelijke box vol met superlekkere goodies…

Een overzichtsfoto..

Wat zat er dan in deze feestelijke box:
Mavala Nail Color Cream, ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar Nagellak is uiteraard altijd welkom 🙂
In dit flesje zit 5 ML en kost 4,99

Weleda Rosa Mosqueta Vitaliserende Oogcontourcreme. Dit merk kende ik wel, maar heb ik weinig producten van in mijn bezit. Een oogcontourcreme is erg fijn, voor de gevoelige huid, die heb ik toevallig dus deze creme is welkom!
Deze creme kost 16,53 voor 10ML

Burt’s Bees Replenishing pomegranate lip balm,  Het is een lange naam maar dan heb je ook wat, het is een amerikaans merk waarvan op het kaartje geschreven wordt dat dit een verslaving kan oproepen door dit product te gebruiken. Ik ben benieuwd!!
Hij kost: 3,95

Philosophy Purity made simple one-step facial cleanser: Deze gezichtsreiniger verwijdert, reinigt, verkwikt en de huid hydrateert. En dat alles in het kleine flaconnetje. Dit is 30 ML voor een fullsize van 240 ML betaal je 19,95.

Dr. van der hoog Charming Chocolate Masker… Al jaren gebruik ik Dr. van der hoog voor het reinigen van mijn huid en heb er ook dagcrème van.. Maar een chocolademasker van dit merk heb ik nog nooit geprobeerd. Ik ben heel erg benieuwd naar het masker. Hij kost 2,23

Thierry Mugler womanity eau pour elles, is een geurtje wat ik wel kan waarderen. Ik zou dit geurtje zelf niet kopen, maar het heeft wel iets…
Deze kost voor een fullsize 59,95 en dat is voor 50 ML.

Als extra zit er een Thierry Mugler A*men eau de toilette bij, wat ideaal zou zijn voor je: Minnaar, Broer of Buurman.. Nou mijn minnaar houd niet van mannen geuren ;), een broer heb ik niet.. Dus geef ik hem maar aan mijn vader. Ik heb wel even geroken hoe deze geur ruikt, ja wat kan ik er van zeggen, een typische mannen geur.. Het is een sample, een fullsize is verkrijgbaar vanaf 49,83 voor 50ML.

Dat was de truly yours box van December weer… Ben benieuwd wat er volgende maand weer in zit!

Liefs, Bianca

1 thought on “Truly Yours Box December

Plaats hier je reactie :-)