Truly Yours box November

      Geen reacties op Truly Yours box November

Hey hey, afgelopen vrijdag kreeg ik de truly yours box van November binnen, omdat ik nachtdienst had komt deze post nu pas online..
De box is al op vele blogs online gekomen, toch wilde ik ook deze post plaatsen..

Dit is het totaal beeld toen ik de box open maakte.

En dit zat er allemaal in!
Lancaster Skin Therapy Flash Mask
Soms heeft je huid iets extra’s nodig, en dan grijp je dus naar een skin saver als deze: een verkoelend en hydraterend gelmasker. Een shot energie voor de vermoeide huid, basically.

Skin Therapy Mask Gel miniatuurtube 15 ml, fullsize € 35 voor 50 ml
——
BioSilk Silk Therapy
Doet je haar of het een winterdepressie heeft? Zet de hulptroepen van Biosilk in. Een leave-in treatment dat je lokken repareert en zijdezacht maakt is alles wat een uitgeblust bosje nodig heeft.Silk Therapy miniatuurflesje € 4,95 voor 15 ml
——
Sóley Organics GLÓey zuiverende scrub

Een zuiverende scrub met pepermunt en IJslandse kruiden geeft je huid een verkwikkende linkse directe. Hoera! Een juweeltje van onze IJslandse favoriet Sóley Organics.

GLÓey zuiverende scrub miniatuurpotje van 15 ml, fullsize € 33 voor 60 ml
——
Goldwell Dualsenses Ultra Volume 60sec Treatment
Floep: dik, bouncy catwalkhaar in een minuut! Wie droomt van zo’n mirakel probeert deze treatment, packed met mineralen die je haar verdikken en verstevigen. Dat doet wat voor je.

Dualsenses Ultra Volume 60sec Treatment € 4,95 voor 50 ml
——
Kiehl’s Midnight Treatment Eyeserum
Niet te missen product binnen Kiehl’s alom geroemde Midnight Treatment-lijn is het oogserum, een fantastisch oppeppend nieuwigheidje voor de delicate huid rond de ogen. Met teunisbloem en lavendel, zonder parabenen.

Midnight Treatment Eyeserum miniatuurflesje van 3 ml, fullsize € 35 voor 15 ml
——
Balenciaga Florabotanica
Oeh, wat een intrigerende bloemengeur. Flowery, but not as you know it, dankzij een diepere laag van mint, amber en vetiver. Hypnotiserend lekker goedje in een coutureflesje.

Florabotanica sample, fullsize vanaf € 54 voor 30 ml
——
Kiehl’s # 1 Lip Balm VOUCHER
Lippen om te zoenen: je hebt ze zo én houdt ze bovendien met deze cultbalsem. Een verslavend goed smeersel dat je met deze voucher gratis kunt afhalen bij een Kiehl’s-winkel.

Kiehl’s # 1 Lip Balm € 8 (Fullsize)
——
Benefit They’re Real Mini Mascara VOUCHER
De coolste make-up around is van Benefit: lekker ogende producten met goed bekkende namen die ook nog eens waanzinnig presteren. Absolute like. Of love eigenlijk. Tegen inlevering van deze voucher krijg je een gratis miniatuurmascara. Rennen!

They’re Real Mascara miniatuur van 4 gr, fullsize € 22,88 voor 8,5 gr

Wat ik wel een beetje jammer vind is dat je 2 vouchers erbij kreeg die je alleen in vestigingen kan halen die ver weg zijn…

Plaats hier je reactie :-)