Tussenstand afvallen!

      1 reactie op Tussenstand afvallen!

hey hey!!!

Ik heb het al vaak gehad over de stappenteller op mijn telefoon, eigenlijk is het veel meer dan dat. De app heet: S-healty daarmee houd ik bij wanneer ik slaap (hoelang maar ook de tijd dat ik in slaap val (ongeveer) en weer wakker wordt), hij houd uiteraard de stappen bij, hoeveel minuten dat ik loop/beweeg maar je kan er nog veel meer mee. Als ik een stukje ga lopen dan houd de app ook precies bij hoelang, snelheid, calorieën enz..

En omdat ik nu 12 weken bezig ben, leek het me leuk om te laten zien wat het verschil is! Van toen ik net begonnen was of vorige week. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat het verschil zo groot zou zijn. Zowel de minuten als de stappen zijn gewoon verdubbeld, en dat is buiten het sporten in de sport school om dan. Anders zou het aantal stappen nog hoger zijn!
wp-1473682973176.jpg

Maar niet alleen laat dit fotootje het zien, maar ik voel het ook. Afgelopen Maandag stond ik op de weegschaal en ik ben in totaal nu 3.7 kilo afgevallen. Buiten dat, voel ik het ook echt aan mijn kleding! De precieze centimeters wat in de sport school is opgemeten weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ik een broek heb die ik regelmatig aan heb als ik naar de sport school toe loop. En die broek heb ik echt al jaren… In het begin zat hij goed, daarna een tijdje te strak geweest en afgelopen maandag toen ik van het sporten terug naar huis liep, moest ik hem vast houden anders zakt hij zo van mijn kont af. Dus ik weet zeker dat ik in centimeters zeker wat krijg ben!
En dat voelt goed, heel goed..

De verschillen beginnen nu echt merkbaar te worden! Ook al kreeg ik een paar weken geleden al van mensen berichten van ben je afgevallen ofzo? En dat vind iedereen natuurlijk leuk om te horen. Het geeft je zelfvertrouwen en ik voel me steeds beter in mijn vel! Ik wist niet dat het z’n groot effect zou hebben. Vind het echt leuk om te sporten, als ik daardoor minder kan uitslapen vind ik het niet eens erg! En slapen is toch wel een grote hobby van me..

1 thought on “Tussenstand afvallen!

Plaats hier je reactie :-)