Tv Programma’s

      Geen reacties op Tv Programma’s

Hallo,

Er moet me echt iets van m’n hart, ik weet dat mijn weblog een zeer klein bereik heeft en daar heb ik ook echt totaal geen moeite mee. Maar als je ziet dat er zoveel om te doen is op social media over Gordon die toch niet ging trouwen en Herrie in de druiventros. Wil ik toch echt even mijn mening geven.

Jullie mogen best weten dat ik beide programma’s heb gevolgd, net als meerdere programma’s die ik graag en regelmatig kijk. Wat betreft Gordon, ik heb niets tegen hem maar ook zeer weinig met hem. Ik vond het een leuk programma om te kijken, om na het werk op mijn gemakje wat tv te kijken om tot rust te komen. En ook ik hoopte dat hij met Rogier zou trouwen, maar aan de andere kant als het gevoel er niet is, dan is het er niet. Dan ben ik blij voor hem en voor de kandidaten dat er geen huwelijk is gekomen. Gordon gaf in eerdere afleveringen aan: Als het gevoel er niet is, dan trouw ik niet. Want ik ga niet trouwen omwille het programma, of iets in die trend.

En dan het andere programma waar vooral misschien hier in Brabant om te doen is: Herrie in de druiventros. Dat er zoveel uur aan beeld materiaal is, en er een kleine selectie van is uitgezonden en dat je dan wordt neergezet zoals eigenlijk niet de vork in de steel zit. Dat de familie die de druiventros beheerd zich bedondert voelt.

Dan is mijn vraag zijn jullie wel eens bij een tv opname geweest? Voor het programma begint, wordt je “opgewarmd”. Je moet klappen wanneer ze het aangeven, lachen wanneer ze het aangeven, boe roepen als ze het willen. En dat levert vaak mooie tv programma’s op. Alles is voorbereid om iets moois neer te zetten. Daarvoor worden stukjes weggelaten, andere stukken “opgeblazen” etc.

Ik gun iedereen het beste, Gordon zijn geluk, de familie van de druiventros een druk complex (hotel etc). Maar als je echte tv wil zien, kan ik alleen maar zeggen. Dat je beter je tv kunt weg doen, zover mijn kennis reikt is dat er gewoon niet. Alles wordt regisseert, en het levert leuke tv op. Waar ik dus graag naar kijk, maar ga niet klagen dat het nep is. Natuurlijk is het nep, dat kan je je zelf toch ook wel voorstellen. Het wordt altijd mooier, zieliger, zoetsappiger gemaakt dan dat de werkelijkheid is.

Maar ook vanavond zal ik weer vanuit de bank genieten van tv programma’s en/of films die al net zo nep zijn. Want net als vele mensen met mij vind ik dat gewoon leuk!

Plaats hier je reactie :-)