Update Bianca-online.nl

      2 Reacties op Update Bianca-online.nl

Hallo allemaal!!

Ik vond het heel erg zonde dat ik mijn website: Bianca-Online.nl aan het verwaarlozen was. Op mijn blog: Shimmer-and-shine.eu heb ik de laatste 4 dagen niets gepost, maar hier op mijn site was het veel langer geleden. Ook had de site een standaart layout. De gene die ik nu heb is samenhangend met die van Shimmer and shine! Nu hoort de blog ook echt bij mijn site!

Wat is er dan verandert:
– Andere achtergrond
– Andere header
– Nieuw: Google friend connect
– De blog werkt hier weer, zo zie je hier ALLE berichten. (op shimmer and shine: geen recepten etc)

De komende tijd zal ik niet alleen aan shimmer and shine werken, maar ik blijf nu zeker ook aan mijn website werken!

Groetjes, Bianca

2 thoughts on “Update Bianca-online.nl

  1. Marjolein

    ^^ Yeay krijgen we ook van deze weblog weer updates! 😀

    By the way, ik gebruik voor mijn weblog nu een programma dat Artisteer heet. 😀 Aangezien jij het ook leuk vind om met layouts en zo bezig te zijn, is het misschien ook iets voor jou? ^^ Het kost 50 dollar (dus iets van 30,-) en het is echt heel makkelijk te gebruiken.

Plaats hier je reactie :-)