Update in life…

      Geen reacties op Update in life…

Ja hier weer even een blogje van mij!! ‘k heb een zeer drukke maar toffe week achter de rug.. En dat wilde ik graag met jullie delen.
Afgelopen week ben ik 2 dagen naar school geweest, het begin van het examenjaar is dus begonnen! De klas is zoals ieder jaar weer aangepast! Maar het lijkt een druk maar zeer tof schooljaar te worden… Vanaf 1 sep. werk ik al op mijn nieuwe stageplek.. Waar ik sowieso tot 1 feb. blijf, wie weet mag ik daar blijven….

Daarna heb ik Woensdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag gewerkt.. Woensdag na het werk uit eten geweest, was erg gezellig… En Vrijdag naar Concert van Serenity geweest! Dus buiten de 48 uur die ik heb gewerkt en op school zat was het best een heftig weekje!

Het concert was echt geweldig vrijdag!! Voor een leuk prijsje heb ik de CD’s gekocht, die gelijk gesigneerd zijn bij de signeersessie.. En dan ook nog op de foto’s met de band! Een paar uur later begon het concert…Oke de vermoeidheid was toegeslagen, maar het was zo geweldig!!!!!

Nu op maandag heb ik “weekend” (Oke ik hoef niet te gaan werken, maar wel andere afspraken op het werk enz..)

Maar nu ga ik beetje proberen wat werk te doen voor mijn website.. En verder proberen een beetje te relaxen!

Tot horends op mijn volgende blog!

Plaats hier je reactie :-)