Update vanaf April..

      2 Reacties op Update vanaf April..

Hallo Allemaal!!

De afgelopen tijd heb ik diverse keren met het lege scherm voor een nieuwe post voor mijn neus gezeten. En eigenlijk vond ik het nogal zonde dat ik al een paar maanden niets meer aan mijn blog heb gedaan! Ik heb de afgelopen tijd een aantal foto’s voor posts gemaakt maar daar toen niets mee gedaan, nu ben ik vandaag naar Enchantra geweest en wil ik toch wel weer wat meer met mijn blog gaan doen. Ik kan niets beloven over hoevaak er een post komt, maar ik wil er wel mijn best voor doen om regelmatig iets te posten. Want ik heb natuurlijk ook nog een fulltime baan die ook nog onregelmatig is.

Wat ga ik posten, ik wil graag meer oefenen met make-up.. Dus ik hoop als ik genoeg geoefend heb dat er dan wat looks aan komen. Hiervoor wil ik ook workshops gaan volgen, dus Enchantra laat die workshops maar komen!
Ik heb nog vele producten die ik ooit heb aangeschaft maar niet op mijn blog stonden onder andere make-up & nagellak, dus hoef ik geen shoplogs te maken maar kan ik wel swatches laten zien en reviews schrijven.

Ook blijf ik het geweldig vinden om te koken, dus wil ik ook weer recepten te gaan plaatsen.

En de afgelopen tijd ben ik ook weer naar het theater geweest, tv serie’s gekocht en gekeken en dat wil ik ook op mijn blog zetten 😉

Hoop dat jullie mijn blog weer gaan bezoeken en een comment achterlaten!!

2 thoughts on “Update vanaf April..

 1. Silke

  Yay! Je gaat weer schrijven! 😀
  En wat heb je ook een prachtige layout.
  Ik heb vandaag heel veel inspiratie voor nieuwe blogposts, maar mijn site ligt eruit, dus nu kan ik alsnog niets, haha.
  Was heel gezellig om je zondag weer gezien te hebben! En goed oefenen met de looks he! (:

  x

  1. Bianca

   Ja ik ben achter de schermen de hele dag bezig geweest voor de site, ga zo een paar artikelen schrijven, 1 van mijn leerdoelen is vooruit schrijven 😉 Wat balen dat je site eruit ligt! Heb dat vandaag al meer gelezen…
   Vond het super om je zondag weer gezien te hebben! Ik ga zeker oefenen met looks, alleen wacht ik even af tot ik niet meer zo verkouden ben.. 😉
   xxx

Plaats hier je reactie :-)