Valentijnsdag…

      6 Reacties op Valentijnsdag…

Vandaag is het weer valentijnsdag! De dag van de liefde wordt er gezegd… In de winkels ligt er ook al weken allerlei liefdes producten waar je je lover mee kunt verassen. Eigenlijk draait deze dag om de liefde, maar de laatste jaren gaat het meer om merchingdise… 4 jaar geleden had Denise mij verrast met valentijnsdag, ik moest werken tot 23.00uur en ze zou op mij wachten tot ik thuis kwam. Maar ik stond er helemaal niet bij stil dat het die dag valentijnsdag was. Dus ik kwam thuis had ze de hele benedenverdieping versiert met hartjes, kaarsjes, taart in hartjes vorm enz.. Dat was zo lief!! Niemand heeft ooit zo iets liefs voor me gedaan.

Het liedje wat Denise en ik al jaren luisteren rond deze dag is het liedje Valentine van Martina McBride, ik vind het persoonlijk een erg mooi liedje!! Eigenlijk is dit al vanaf het begin dat ik Denise leerde kennen ons liedje…

Dit jaar vieren we geen valentijnsdag, we hebben zo iets we laten iedere dag onze liefde zien en dat is ons meer waard dan 1x per jaar. Iedere dag koesteren met wat je hebt! Wel zijn we vorige week uit eten geweest omdat we 1,5 jaar samen waren. En dat was een beetje voor valentijnsdag en ons samen zijn!

6 thoughts on “Valentijnsdag…

Plaats hier je reactie :-)