Valentijnsdag…

      6 Reacties op Valentijnsdag…

Deze dag is inmiddels alweer een week voorbij, toch wilde ik nog even een post erover schrijven. De afgelopen jaren heb ik niet zo veel aan valentijnsdag gedaan, maar dit jaar was het anders. Nouja ik heb er niet zo veel aan gedaan, ik had een kaart voor Denise gekocht en vriendschapsringen gekocht voor ons.

Denise heeft wel mij flink in het zonnetje gezet deze dag, van te voren vroeg Denise om de sleutel, omdat we “beide” tot 23.00 uur zouden moeten werken zei in mijn woonplaats en ik een plaatsje verderop en ik wilde niet dat ze in de kou zou staan. Maar nu bleek het geval dat Denise had gezegd dat ze tot 23.00 uur moest werken maar dat was helemaal niet, ze was vrij en wilde mij verassen op deze toch wel speciale dag!

null null

Ze was al rond 19.00 uur bij mij thuis, en heeft in die tijd een taart gemaakt in vorm van een hart, ballonnen opgeblazen en in mijn huis verspreid, kaarsjes aangestoken maar ook een kei groot hart op de vloer gemaakt van kaarsjes, een schaal versiert met chocola en kleine kussentjes met I love you erop.. En tot slot lag er op mijn hoofdkussen ook nog een kaart op mij te wachten.
Ik was echt zo overdondert toen ik thuis kwam, ik schrok best want ik zag haar scooter niet staan, in de gang zag ik wel haar helm liggen, maar er brandde ook niet echt veel ligt toen ik thuis kwam dus ik dacht huh waar is Denise nou, ik was wat later ik dacht ze zal toch niet gelijk weggaan toen ik aankwam… Ik kwam binnen en zag dat enorme hart op de vloer, echt zo lief.. Ik had er geen woorden voor, ik vond/vind het allemaal zo lief!! Het was z’n mooie verassing!!!

null null

Het maakte mijn dag echt helemaal goed!!!! Wat is m’n meisje toch romantisch….

6 thoughts on “Valentijnsdag…

Plaats hier je reactie :-)