Van BiancaBeerendonk.nl via shimmer and shine naar Bianca-online..

Zo dat is dus een zeer lange titel! Een poos geleden had ik een website biancabeerendonk.nl maar ik ben later toch overgeschakeld naar mijn “oude” site Bianca-Online die moest ik wel opnieuw aanvragen omdat mijn oude verwijdert was.

Nu heb ik in Aug. mijn beauty blog: shimmer and shine gemaakt! Maar in de praktijk blijkt het niet echt heel erg practisch te zijn om 2 pagina’s te hebben..
En buiten de beauty wereld blijf ik me bezig houden met andere dingen! Als je nu op Shimmer and shine komt, dan wordt je automatisch doorverbonden met Bianca-Online! Juist ik ga verder op Bianca Online…

Dat betekend wel dat er veel verandert moet worden hier!
De blog berichten staan hier al op, alleen veel foto’s doen het dus al niet meer.. Dus zal ik opnieuw moeten uploaden. Ook staan er links naar pagina’s die niet meer zijn etc. Het is alleen meer werk dan dat ik eerst gedacht had!

Enkele dingen die al verandert zijn!
Link naar Facebookpagina: http://www.facebook.com/#!/pages/Bianca-Online/169485653103174 
Nieuw youtube kanaal, met tot zover meer dan 65 filmpjes: http://www.youtube.com/BiancaOnlineNL alles van mijn 2 vorige accounts zal te samen komen op het nieuwe account! Alleen nog even gedult voordat alles er op staat!
Google friend connect op de home pagina, daar mag je, je altijd aanmelden natuurlijk!
Mijn twitter naam was al: BiancaOnlineNL en die kan dus ook zo blijven 😉

Maar we blijven gewoon door gaan met ook nieuwe blog berichten 😉 Het doel is minimaal dagelijks 1 blog bericht, maar eigenlijk liever 2 😉
Ik ben ook nog even bezig met dubbele berichten te verwijderen en de categorien en tags goed te krijgen!

Dus houd de site goed in de gaten!!

Plaats hier je reactie :-)