Verandering in huis…

      7 Reacties op Verandering in huis…

Een kleine 6,5 jaar geleden ben ik uit huis gegaan.. In die tijd om samen te gaan wonen met mijn ex.. Een half jaar later zijn we uit elkaar gegaan, maar ik ben in het huis blijven wonen… Omdat ik sinds ik op mezelf woon voor alle kosten op draaide kregen we veel spullen van vrienden en familie. Na dat half jaar was mijn huis leeg zeg maar.. En ben ik langzaam aan alles gaan veranderen. De grote kast van mijn ouders stond er nog, en die was ook nog goed dus die had ik laten staan. Ik ben toen begonnen met een salon tafel, eettafel en stoelen te gaan kopen. En zo is het de afgelopen jaren steeds meer mijn huis geworden. 3 jaar geleden heb ik mijn huis gekocht van de woningbouw en zo ben ik eigenlijk door gegaan om het steeds meer eigen te maken. Zo kocht ik een tv meubel over van een kennis, ben ik kasten bij gaan kopen. Zodat de oude kast van mijn ouders weg kon.. Zo had ik 1 deel in de keuken gezet waar ik allerlei spullen in en op had gezet voor in de keuken en stond er nog 1 deel in de huiskamer waar beeldjes etc in stonden. En de cavia kooi en later ons konijntje. Mijn chinchilla’s die ik destijds had zijn helaas overleden en dat werd een kale plek in de huiskamer. Nu staat er nog een klein stukje kast in de huiskamer waar onze Dolly het konijntje op staat, omdat Denise graag van de kast een groot konijnenhok wil maken, maar we willen niet dat onze Dolly op de grond staat.

Vorig jaar heeft Denise beneden een muur schildering gemaakt wat op ons beide slaat.
DSC_3418Zo zie je nog een klein stukje van de oude kast waar dolly nu op staat. Met de mooie muurschildering vind ik! Ik hou van Metal muziek, Denise van Country muziek. Sowieso vinden wij muziek heel erg leuk zodoende de toonladder. Ik hou ook echt heel erg van regenbogen. En we zijn 2 vrouwen dus de vrouwentekens erbij en een stukje tekst uit een liedje wat voor ons veel betekend.

 

DSC_3417Ook boven in de slaapkamer heeft Denise een muur schildering gemaakt. Ik heb de me to you beertjes altijd heel erg leuk gevonden. En het beertje wat op de schommel zit heb ik van Denise vorig jaar gekregen. Dus deze schildering is ook wel erg toepasselijk!
DSC_3412Zo ziet de huiskamer er momenteel uit…

 

 

 

De oude kast DSC_3414is uit de keuken en hebben we deze kast gekocht, zo is het aanrecht weer vrij zodat we daar alle ruimte hebben om te koken.. En de magnetron en koffieapparaat is in deze kast ook zo aangesloten dus hoef je het niet steeds op de aanrecht te zetten..

 

 

 

DSC_3413

De belangrijkste beeldjes staan nu in dit kastje. En daarin ook spulletjes van overleden dierbaren.

7 thoughts on “Verandering in huis…

Plaats hier je reactie :-)