Vragen en Antwoord…

      2 Reacties op Vragen en Antwoord…

Je kent het allemaal wel op div. blogs doen ze een vragen en antwoord of questions and answers… Omdat zowel mijn vriendin als ik de afgelopen weken veel vragen hebben gekregen wilde ik die vragen ook beantwoorden. Ze gaan voornamelijk over de relatie tussen mijn vriendin en mij…

Ben je pot geworden? Of sinds wanneer ben je lesbisch geworden?
Of ik lesbisch of een pot ben geworden, uhm nee! Wat ik ben geworden is verzorgende IG… Wat ik ooit graag zou willen worden is Fotografe.. Maar of ik lesbisch ben geworden nee dat ben ik zeker niet geworden, kun je het worden? Nee.. Je bent het of bent het niet! En ja ik val op vrouwen.

Hoelang wist je het dan al?
Eigenlijk wist ik het al vanaf de basisschool, daar was een meisje die aan mij “verkering”vroeg. En eigenlijk ben ik altijd al veel meer geïnteresseerd in vrouwen geweest in plaats van mannen. Maar ik heb me er pas veel later bij neer weten te leggen, mede door de reacties die anderen kregen die lesbische, homo of bi gevoelens hadden. Ik heb me dus tot maart vorig jaar voor mijn familie anders voor gedaan als dat ik ben. En ook voor sommige vrienden zo lang.. 

Je had toch eerst een vriend?
Ja dat klopt.. Ik heb voorheen alleen relatie’s met jongens gehad. Maar dat liep eigenlijk niet zoals een man/vrouw relatie zou “moeten” lopen! En zoals ik hierboven heb beschreven heb ik me er pas later bij neer weten te leggen. Ook al wist mijn ex met wie ik bijna 6 jaar een relatie had het vanaf het begin. Maar hij vond dat geen probleem!

Kon je geen jongens krijgen?
Uhm.. ik vroeg me vooral af, waar slaat deze vraag op. Maar om er antwoord op te krijgen, jawel ik kan wel jongens krijgen, maar daar heb ik echt geen behoefte aan!
 
Is het een bevlieging?
Nee, het is echt geen bevlieging dit kan ik zeggen namens ons beide… De meeste hadden nooit van Denise en mij verwacht dat we op vrouwen vallen en ook niet dat we op elkaar zouden vallen. Maar het is toch echt zo! Een bevlieging is het echt niet. Oké we zijn pas een maand samen, maar dat wil niet zeggen dat het niet serieus is!

Wie is het mannetje en wie het vrouwtje?
We zijn beide vrouwen en misschien zijn we niet zoals het stereotype. Ik voel me zelf niet mannelijk en Denise ook niet. Maar we zijn beide ook niet zo heel vrouwelijk..

Is een relatie met een vrouw anders als met een man?
Hierop kan ik volmondig Ja antwoorden… Persoonlijk vind ik het veel fijner, ik kan nu echt helemaal mezelf zijn. Een relatie tussen een man en een vrouw is 100% anders dan een relatie tussen 2 vrouwen. Ik kan alleen niet goed uitleggen hoe het anders is….

Hoe is het ontstaan?
Onze relatie is ontstaan op 22-12-2011, maar onze eerste ontmoeting was op 17 Okt. 2011, Dus eigenlijk kennen we elkaar nog niet zo lang. Op 17 Okt. mochten Denise en ik samenwerken, van die avond zelf herinner ik me niet heel veel meer. Behalve de binnenkomst van Denise ze maakte gelijk indruk op me door haar enthousiasme en spontaniteit. Denise voegde mij toe op facebook waar mijn blog aan gekoppeld is. Ze houdt net als ik van het bezig zijn met make-up en nagellak. Dus begon ze mijn blog te lezen en op vele berichten een comment achter te laten. Zo besloten we om samen af te spreken en dat klikte vanaf het begin af aan heel goed. Het leek voor ons beide eigenlijk alsof we elkaar al jaren kende. We zagen elkaar steeds meer en meer. Op geven moment bijna dagelijks en draaide eigenlijk al weken om elkaar heen. Tot dat we ons beide op 22-12-2011 toegaven aan onze gevoelens. Sindsdien zijn we heel gelukkig samen! We hopen samen oud te mogen worden….

Wat ga je met je blog doen?
Mijn blog blijft gewoon bestaan alleen zal ik minder posts toevoegen omdat ik mijn vrije tijd graag besteed aan het samenzijn met mijn vriendin. Ook heb ik minder zin nu in om aan mijn blog te werken, maar ik weet zeker dat die zin om aan mijn blog te werken terug komt! Ik ga dus zeker door met mijn blog. En vind het nog steeds leuk om met make-up en nagellak bezig te zijn! Ook daar komen weer berichten over op de blog!

Mis je nog een vraag? Dan kan je die in de comments stellen, dan geef ik er zo snel mogelijk antwoord op!

2 thoughts on “Vragen en Antwoord…

Plaats hier je reactie :-)