Weblog bestaat 7 jaar

      Geen reacties op Weblog bestaat 7 jaar

Vandaag is mijn weblog jarig, 7 jaar geleden begon ik deze weblog om een klein plekje op het wereld wijde web te hebben. Hiervoor heb ik ook div. weblogs gehad. Maar 7 jaar geleden besloot ik om opnieuw te beginnen met deze weblog. En is in 7 jaar gegroeid naar een weblog met ruim 800 berichten, ik had in het begin van het jaar een doel gesteld om dit jaar 1000 berichten te plaatsen. Ik wil jullie alvast vertellen dat ga ik niet halen. Er zijn te veel dagen dat ik geen inspiratie heb om iets te plaatsen. Dan heb ik liever minder berichten waar ik wel achter sta, dan zomaar iets te plaatsen waar ik totaal niet achter sta om mijn doel te behalen.

Wel ben ik trots op mezelf, met wat ik de afgelopen jaren op mijn weblog bereikt heb. Het is mijn eigen plekkie op het internet. Waar ik dingen die ik leuk vind met jullie kan delen, ik hoef geen grote bekende blog te worden. Ik vind het gewoon leuk om te horen van vrienden, kennissen, collega’s zo af en toe dat ze het leuk vinden om mijn berichten te lezen. Dat is voor mij het belangrijkste!

Op naar de volgende 7 jaar… Want zolang ik er plezier in heb zal ik ook zeker doorgaan!
Bedankt bezoekers voor het bezoeken, af en toe een reactie achterlaten of het me in real life laten weten dat doet me erg goed!

Liefs, Bianca

Plaats hier je reactie :-)