Week 16

      Geen reacties op Week 16

Hey hey!!!

Het week verslagje komt nu weer 2 dagen later dan gepland.. En deze keer ga ik het ook anders doen! Meer met wat ik heb gedaan dan gefocust op het eten, drinken en sporten..

Maandag: Vandaag heb ik niet hele speciale dingen gedaan eigenlijk, ’s ochtends eerst gaan sporten en ’s avonds gewerkt.

Dinsdag: Vandaag ben ik naar de tandarts geweest, ben namelijk van tandarts verandert en nu kon ik daar terecht, heb wel op mijn kop gehad. Maar dat was meer dan terecht! Daarna ben ik gaan sporten wat door mijn verkoudheid niet heel soepeltjes ging. Maar ja het kan ook niet altijd goed gaan! Na het sporten ben ik doorgereden naar Breda, want vandaag is Denise naar Breda verhuist. En de meeste spullen had Denise daar al, maar nog niet alles. Dus ben ik er ’s avonds naar toe gereden met de laatste paar spullen. En kon ik ook der woninkje zien zoals het nu was.

Woensdag: Vandaag was ik vrij en ben ik begonnen om mijn huis weer een Bianca thuis te maken. Zo had ik toen Denise bij mij kwam logeren vorig jaar mijn kledingkasten uitgeruimd maar de zakken met kleding, schoenen etc. lagen nog op het kleine kamertje. Dus die zijn vandaag opgeruimd. Ik had al een deel weggebracht naar de containers, en een deel is opgehaald door een kennis. En dat voelde al wel goed 9 vuilniszakken het huis uit.. Verder heb ik het plastic, glaswerk weggebracht. Wat spullen uit de achtertuin weggedaan en wat opgeruimd, mijn tuinset stond namelijk nog buiten. De stoelen staan nu in de schuur. Maar daar moet verder nog opgeruimd worden om de tafel binnen te zetten. En binnen heb ik opgeruimd, gepoetst. En ben ik begonnen met de verf van mijn deuren/muren af te krijgen. Heb namelijk in mijn hoofd een beeld van wat ik in/met mijn huis wil en daarvoor wil ik de muurschilderingen eraf hebben, maar ook het krijtverf van de deuren. Daar ben ik mee bezig geweest. Maar alles is veelste veel om in 1 dag te doen.

Donderdag: Vandaag heb ik gewerkt, ja dat moet ook gebeuren… Verder had ik een off day. Ben al een tijdje aan het kwakkelen, eerst dat ik moest braken dat ik me daar een paar dagen niet lekker van ben geweest, daarbij is het vermoedelijk in mijn rug geschoten en toen dat over was ben ik momenteel verkouden, heb het flink te pakken.. Mijn smaak is ver te zoeken, niets smaakt.. Dus heb ik voornamelijk rustig aan gedaan!

Vrijdag: Vandaag ben ik eerst ’s ochtends wat in mijn huis bezig geweest, boodschappen enz gedaan want vanavond na het werk komt Irene (collega en vriendin) naar mij toe. Het was een zware avonddienst.. Heb van half 2 tot 11 gewerkt. Daarna met Irene gezellig gekletst, film gekeken gewoon gezellig! Ik hou ervan!!

Zaterdag: Vandaag stond het teken in het poetsen van mijn huis, ben verder gegaan waar ik woensdag was gebleven, nog geprobeerd om de verf verder van mijn deur af te krijgen.. Waarbij ik nu halverwege ben, het gaat er zo maar lastig af met een schuurspons en schuurmiddel maar het gaat eraf! Ben er dus een paar uur mee bezig geweest maar van de eerste deur ben ik nu op de helft. Wilde eigenlijk die deur afmaken maar helaas is dat niet gelukt. Verder bezig geweest met andere huishoudelijke taken!

Zondag:  Vandaag is een hele goede vriendin met haar gezin naar mij gekomen, omdat ik een paar weken geleden had gevraagd om weer wat meer met mijn fotostudio te doen. En we hadden het er al eerder over gehad om foto’s te maken van Myrna met haar gezin. Myrna ken ik al 17 jaar van toen we beide graag naar musicals gingen. Helaas zien we elkaar niet zo vaak, Myrna woont namelijk in Amersfoort en ik in Noord-Brabant maar ook omdat onze levens zo verandert zijn in al die jaren van 2 jonge meiden die naar musicals gingen zijn we verandert in volwassenen met werk, en in Myrna’s situatie getrouwd en 2 mooie kinderen! Maar ik vond het super leuk dat ze met het gezin naar mij zijn geweest om foto’s te maken. Want dat doe ik heel graag en het was uiteraard ook weer super gezellig. Ik vond het wel heel spannend om weer eens foto’s te maken, wil het altijd perfect doen. Maar ben niet ontevreden over het resultaat.

Ik heb de afgelopen week veel gezondigd met eten en drinken en het sporten ging ook niet goed… En de reden dat ik ben afgevallen deze week is ook niet echt om over naar huis te schrijven. Tenminste ik vermoed dat de reden is dat ik al een paar nachten “ziek” ben geweest. Met vannacht toch het toppunt dat ik meer op de badkamer ben geweest dan in bed.. Terwijl ik maandag nog aangekomen was, is er nu een kilo af..

Datum Bijgekomen/Afgevallen Totaal afgevallen
21 Juni Startgewicht    
30 Juni -0.8 kg  
4 Juli -0.8 kg  1.6 kg
10 Juli +0.2 kg  1.4 kg
18 Juli -2.1 kg  3.5 kg
 25 Juli  +1.9 kg  1.6 kg
 1 Augustus  -0.1 kg  1.7 kg
 8 Augustus  +0.1 kg  1.6 kg
15-08-16 -0.2 kg 1.8 kg
23-08-16 -0.3 kg 2.1 kg
30-08-16 -0.7 kg 2.8 kg
04-09-16 -0.5 kg 3.3 kg
12-09-16 -0.4 kg 3.7 kg
19-09-16 -1.0 kg 4.7 kg
26-09-16 +0.3kg 4.4 kg
02-10-16 -0.9 kg 5.3 kg
10-10-16 -0.3 kg 5.6 kg
19-10-16 -1.0 kg 6.6 kg

Plaats hier je reactie :-)