Week 3

      Geen reacties op Week 3

Hallo!!!

Week 3 zit er weer op, dus nu weer een week verslagje van de afgelopen week! Ik had me van te voren een doel gesteld, en ik moet zeggen deze heb ik ook gehaald!! Het leek me namelijk wel handig om van te voren een week doel in te stellen, zodat ik een soort van stok achter de deur heb. En ik moet zeggen was deze week het enthousiasme het grootst  tot nu toe!

Afgelopen week heb ik 6 dagen gewerkt, dus ik had echt gedacht dat ik mijn week doel niet zou halen, maar wonderbaarlijk gezien is het me toch gelukt. Ik werk normaal gezien 32 uur per week, werk in de zorg een best lichamelijk “zwaar” beroep. De diensten variëren van 4,6 of 8 uur op een dag, maar omdat ik 32 uur per week werk, heb ik alleen 6 en 8 uur diensten. Wegens de vakantie periode heb ik deze week alleen 8 uur diensten gedraaid. En daarbij iedere dag just dance op de wii gedaan. Je zult je misschien afvragen wat mijn week doel was. Deze week was dat om dagelijks aan de 10.000 stappen te komen wat ongeveer 9km lopen op een dag is. Maar ik vind het leuk om te dansen en daarmee kom je op een leuke manier aan de 10.000 stappen. Ik had het al verklapt dat ik mijn week doel dus heb behaald. 7 dagen iedere dag 10.000 stappen te zetten. Daarvoor moest ik mezelf wel motiveren. Want van te voren liep ik er ongeveer 4 tot 5 duizend per dag. Dus nu iedere dag het dubbele.

Ik heb deze week maar 1x hip hop abs gedaan, ik raakte hierbij heel erg afgeleid dat mijn vriendin thuis was. Dus is het bij die ene keer gebleven. Maar aan de andere kant ben ik blij dat ik mijn persoonlijke doel wel gehaald heb.

Het bewegen is me dus goed vergaan. Met de nodige zelf stimulatie. Maar met het eten is het minder goed gegaan. Ik eet wel echt 3x op een dag. Wat voor mij echt al heel wat is. Maar zowel mijn vriendin als ik hadden van de week z’n zin in chips. Dat we mini zakjes hebben gekocht. En daar heb ik er deze week 2 van op. En ik heb van de week een magnum op.. En een bewoner op het werk was 60 jaar getrouwd en die trakteerde waar de familie bij was, toen kon ik toch geen nee zeggen. Dus heb ik ook nog een petit fourtje op. Ik heb wel minder gegeten deze week, maar dat is eigenlijk niet de bedoeling. Dat ik minder eet van de maaltijden en meer snoep. En ik weet dat ik deze week ook niet alle dagen aan mijn dieet ga houden. Mijn vakantie is namelijk begonnen gisteren. En deze week gaan we 3 daagjes weg. En ik weet/wil ook niet heel mijn leven op sla en water leven. Maar ik verwacht volgende week ook geen gewichtsverlies.

Datum Bijgekomen/Afgevallen Totaal afgevallen
21 Juni Startgewicht
30 Juni -0.8 kg
4 Juli -0.8 kg  1.6 kg
10 Juli +0.2 kg  1.4 kg
18 Juli -2.1 kg  3.5 kg

 

Plaats hier je reactie :-)