Week 4

      1 reactie op Week 4

Hey Hey!! Week 4 is weer voorbij gevlogen, dus hier weer een verslagje van de afgelopen week! Ik ben nu ruim een maand bezig, het is een hele verandering door dagelijks voor mijn doel veel te bewegen en gezonder/beter te eten. Vorige week had ik mijn verslagje zondags geschreven omdat we maandag een paar dagen zijn weggeweest. Dus heb ik alleen het gewicht vorige week maandag toegevoegd!
Ik was zo blij 3,5 kg afgevallen te zijn. Ik had het nooit verwacht dat ik ineens 2,1 kg in een week was afgevallen! Was ook echt heel trots op mezelf!! En dat was ik al heel lang niet meer op mezelf geweest! Mijn eerste doel was 7,5 kilo af te vallen dus dat kwam ineens dichterbij. Was bijna op de helft van mijn eerste doel.. Tot dat ik vanmorgen op de weegschaal stond…

Maar eerst een kort verslagje van de afgelopen week! Zoals ik hierboven al beschreef afgelopen maandag zijn we voor een paar daagjes weg gegaan. We zijn Maandag eerst gaan winkelen in Duitsland, daarna doorgereden naar Preston Palace in Almelo. Voor de gene die preston palace niet kennen, het is een all in verblijf. Je kan zoveel eten en drinken wat je wil. En met het eten heb ik er ook wel wat opgelet. Waar ik het meeste moeite mee had was het ontbijt. Ik hou zo van ontbijt bij een hotel, harde broodjes, croissants, gekookt ei, roomboter voor op broodjes. Ik hou er zo van… Dus heb me daarin ook echt laten gaan ook. Wel heb ik ook fruit bij het ontbijt gegeten. Maar ik heb wel kwa alcohol best veel gedronken, ik had ook niet anders gedacht dan dat ik aangekomen zou zijn na het verblijf, ondanks dat je er ook veel loopt, we hebben ook een aantal potjes gebowld, gezwommen etc. Maar dat stond dus niet in verhouding met elkaar, want heb wel mijn doelen gehaald deze dagen kwa bewegen. Maar afgelopen Donderdag ben ik op de weegschaal gaan staan en ik was 1,5 kilo aangekomen. Heb Donderdag boodschappen gedaan met gezonde dingen. Want de koelkast was weer erg leeg. En ben er de rest van de week weer helemaal voor gegaan.

Zo heb ik dagelijks veel bewogen, dagelijks just dance gedaan. Dagelijks de 10.000 stappen gehaald. Opgelet op wat ik at en dronk. Alleen gisteren ging het niet zo best met me.. Ben nu een maand lang iedere dag aan het bewegen, maar mijn benen en armen voelde echt als lood. Dus heb ik gisteren de 10.000 stappen helaas niet behaald. Waar ik echt van baal. Kwam z’n 1000 stappen te kort, maar het lukte me echt niet. Wel heb ik bewogen in het zwembadje in de achtertuin. Maar ook niet heel veel…

Ondanks dat ik zo mijn best heb gedaan was het toch zeer teleurstellend toen ik vanmorgen op de weegschaal stond, want ik wilde de schade beperken, nadat ik zag dat ik 1,5 kilo was aangekomen na preston palace.. Maar ik ben nog eens 4 ons aangekomen sinds Donderdag. En ik weet echt niet hoe dat zo precies komt. Heb gezonder gegeten en gedronken. Heb me op gisteren na ook goed aan mijn beweging gehouden. Ik had me een doel gesteld om in een week het intense programma bij Just Dance te halen. Maar heb het in een paar dagen behaald, dus ben ik van het weekend weer opnieuw begonnen om het weer te behalen. Verder wil ik echt iedere dag 10.000 stappen halen, dat is hetzelfde doel als vorige week. Maar ik weet me even geen ander bewegingsdoel te stellen. En ik heb nog steeds moeite mee om de 10.000 stappen iedere dag te halen. Dus doe ik nog maar een week hetzelfde doel!

Ik baal echt dag ik in een week tijd bijna 2 kilo ben aangekomen, het motiveert mij wel dat ik het niet nog eens wil, dat ik echt gefocust aan het werk ga wat betreft met het afvallen/gezonder eten.

Datum Bijgekomen/Afgevallen Totaal afgevallen
21 Juni Startgewicht
30 Juni -0.8 kg
4 Juli -0.8 kg  1.6 kg
10 Juli +0.2 kg  1.4 kg
18 Juli -2.1 kg  3.5 kg
 25 Juli  +1.9 kg  1.6 kg

1 thought on “Week 4

Plaats hier je reactie :-)