Week 5

      Geen reacties op Week 5

Hallo!! Hierbij weer een week verslagje van week 5…

Het was me een weekje wel, vorige week maandag zou ik met mijn vriendin naar de roze maandag in Tilburg gaan. Dit is door omstandigheden helaas niet door gegaan. Omdat mijn vriendin het goed wilde maken met mij, zijn we ’s avonds uit eten geweest. Naar dit restaurant zijn we regelmatig geweest, maar deze keer viel het eten zo tegen. Heb voor mijn gevoel niet echt ongezond gegeten. Voornamelijk vis (haring,gerookte zalm) want dat vind ik erg lekker. Het warme gedeelte viel heel erg tegen. Ik heb wel toetjes op, omdat de rest zo tegen viel. Dus dat was al niet zo’n goed begin van de week. Wel heb ik me goed aan het bewegen gehouden.

Afgelopen Dinsdag hebben we samen met mijn moeder in de tuin gewerkt, heb ik me goed aan de beweging gehouden. En ook kwa eten en drinken gaat het beter!

Woensdag zijn mijn vriendin en ik gaan high tea’en, ik had echt een baal dag.. Het was de verjaardag van mijn ex met wie ik 6 jaar ben samen geweest, rond deze periode 6 jaar geleden zijn we uit elkaar gegaan en afgelopen maandag was het 16 jaar geleden dat mijn opa was overleden. En met mijn laatste ex is het ook rond deze tijd uit gegaan. En ik moet zeggen ik dacht dat ik er geen last meer van zou hebben. Maar had er dus toch onbewust “last” van. Wel heb ik me getrakteerd op 2 nieuwe just dance games. Dus heb zeker mijn bewegingsdoel vandaag gehaald!

Donderdag zijn we naar de Tilburgse kermis geweest, omdat het afgelopen maandag niet door is gegaan. Met bewegen is het super goed gegaan. Zelfs de meeste stappen gezet sinds ik de app sinds ruim een half jaar heb! We hebben meer dan het dubbele gelopen dan mijn dagelijkse doel! Daar ben ik dus zeer tevreden over!!! Maaruh… eten en drinken, ja dat is een ander verhaal! We zijn een drankje gaan doen bij een gay cafe, waar we beide nog nooit eerder waren geweest. En we leerde iemand kennen die onze glazen maar bleef bij vullen. Wat heel erg tof was, alleen ik wil niet weten wat ik aan calorieën naar binnen heb gedronken! Ik kan nu wel zeggen ik gun het mezelf en doe het niet vaak. Maar hadden afgelopen zaterdag ook nog een feestje..

Vrijdag en Zaterdag heb ik met bewegen mijn doel niet behaald! Ik heb wel gedanst, maar het is me niet gelukt! Vrijdag net niet, daar baalde ik heel erg van! En Zaterdag dacht ik meer te bewegen alleen zijn al best vroeg naar die verjaardag gegaan. Waar ook weer de nodige alcohol vloeide. En ik weet het, ik doe het zelf! Maar ik wilde het ook echt! Alles kon me even allemaal gestolen worden! Ik werk een heel jaar hard, ik heb nu vakantie en we zijn door omstandigheden niet op vakantie geweest maar 2 nachten preston palace (wat ik overigens heel leuk vind) maar niet echt op vakantie gaan. Door omstandigheden afgelopen maandag niet naar de roze maandag geweest waar ik echt een heel jaar naar uit kijk. Ik wilde gewoon aangeschoten worden, lol hebben en schijt hebben aan mijn afval poging die toch lijkt te mislukken! Want ik had wel wat meer support verwacht, dat krijg ik soms ook.. Maar vaker niet dan wel, en ergens doet het heel erg zeer. Dat ik zo mijn best doe om af te vallen en dat je dan niet te horen krijgt van mijn vriendin of familie of andere mensen die om mij heen staan dat je goed bezig bent! Ik weet dat er nog veel meer winst behaald kan worden met eten en drinken. Want ik drink niet hele dagen water en eten dat kan veel gezonder! Ik pas me met eten vooral aan, aan mijn vriendin! We houden namelijk van pizza, oven schotel etc. maar gezond is dat niet. Wel eet ik meer fruit dan van te voren.

Zondag heb ik me goed aan het bewegen gehouden en mijn doel behaald. Mijn armen en benen zijn wel aan het verzuren. En het wordt steeds zwaarder om iedere dag minimaal een half uur te dansen!

Ondanks mijn depri week met te veel alcohol en ongezond eten ben ik wel een ons afgevallen, wat me dan weer wel mee viel! Deze week ga ik nog genieten van mijn laatste week vakantie.. En ga er het beste van maken, om positiever te denken en niet alleen op het bewegen maar ook op het eten en drinken te letten! En ik zit er ook over te denken om me bij een gewichtsconsulente/diëtiste aan te sluiten. En misschien ook wel bij de plaatselijke sportschool te gaan sporten. Dat wilde ik eigenlijk al langer, maar voorheen ging ik in het begin netjes iedere week en dan steeds minder en minder. Dat je merendeel van je abonnement niet gaat. En dat vind ik zonde! Dus daar denk ik nog even over…

Datum Bijgekomen/Afgevallen Totaal afgevallen
21 Juni Startgewicht
30 Juni -0.8 kg
4 Juli -0.8 kg  1.6 kg
10 Juli +0.2 kg  1.4 kg
18 Juli -2.1 kg  3.5 kg
 25 Juli  +1.9 kg  1.6 kg
 1 Augustus  – 0.1 kg  1.7 kg

Plaats hier je reactie :-)