Week 8

      Geen reacties op Week 8

hey hey!!!

De tijd vliegt zo voorbij, dat ik zelfs gisteren geen tijd heb gehad om een verslagje te schrijven over de afgelopen week. De afgelopen week heb ik wederom veel gewerkt, je merkt dat het vakantie periode is. In dec. hadden we met alle collega’s afgesproken dat we graag 3 weken vakantie wilde hebben en dat we het graag ervoor over hebben om extra te werken in de vakantie periode. Dus ik klaag er niet over… De tijd vliegt alleen zo voorbij. De 3de week na mijn vakantie was gisteren alweer aangebroken met werken, en toen we op de Tilburgse kermis waren hadden we zo iets van het duurt nog zo lang voordat het kermis is in Roosendaal, alleen dat is ook al over ruim 1,5 week.

Om terug te kijken op de afgelopen week, weet ik eerlijk gezegd ook niet meer wat ik welke dag heb gedaan aan beweging en qua eten en drinken. Ik weet alleen nog dat we afgelopen woensdag naar de zee zijn geweest en dat ik buiten de 10.000 stappen meer heb gelopen maar ik mijn telefoon niet in mijn tankini broekje kan stoppen haha en ook bij het zwemmen in de zee en lopen/rennen in de zee de stappen niet zijn mee geteld. Maar dat vind ik ook niet erg, hebben een heerlijke dag aan de zee gehad. Ik kan er zo van genieten!! Lekker relaxed, beetje liggen, zwemmen, luieren.. Ik hou er gewoon van! Lekker mijn hoofd leegmaken… zalig gewoon..

Verder heb ik iedere dag het aantal stappen behaald wat ik wilde behalen… De befaamde 10.000 stappen op een dag. Behalve Zondag toen heb ik het niet behaald, ik had een baal dag. Was moe, heb weer eens een koortslip, voelde me niet helemaal fit. En ik heb tot 23.00uur gewerkt. Dus toen ik thuis kwam was het al bijna 24.00uur. Heb nog wel geprobeerd zoveel mogelijk stappen te zetten, maar haalde maar de 6000 stappen. Wat ongeveer 5 km is.. Wat achteraf voor mij toch wel teleurstellend is geweest. Maar, we zitten inmiddels alweer 2 dagen in de nieuwe week, en de schade is al ingehaald van zondag ;)..

De afgelopen week heb ik ook gezonder gegeten, niet alle dagen… Maar meer fruit meer groentes.. En met warm weer heb ik net als de meeste mensen meer dorst en eet in verhouding minder dan normaal.. Wat ik eerlijk gezegd niet zo erg vind! Hahaha.. Dus ik ben wel zeer tevreden over de afgelopen week!

Deze week wordt het ook warm weer, dus zullen we ook meer verkoeling in het water zoeken. Hoop wel mijn stappen te behalen dagelijks, dat is wel mijn streven. En ik heb de knoop doorgehakt ik ga een afspraak maken bij de plaatselijke sportschool. Want ik denk wel dat ik daar baad bij heb. Ik heb het altijd leuk gevonden om te fitnessen, alleen mijn doorzettingsvermogen is na een paar weken meestal minder, maar bij deze sport school kan je alleen op afspraak komen en is maandelijks opzegbaar. Dus is wel een stok achter de deur, de sport school is wel wat duurder dan bij grote/bekende sport scholen die er in Nederland zijn, maar dat vind ik niet eens heel erg, als het werkt en in kleinere groepen vind ik wel fijn!

Wel vind ik het super leuk dat steeds meer mensen naar me toe komen van ben je afgevallen? Ook al is het maar 2 kilo, het is wel heel erg leuk om te horen. Schijnbaar zie ik er toch al iets slanker uit als voorheen. Maar misschien is het ook wel omdat ik dagelijks beweeg wat ik voorheen in veel mindere mate deed dat ik er slanker uit zie dan voorheen door het bewegen! Maar dat zie ik op de weegschaal niet helemaal terug, maar dat vind ik niet eens zo heel erg! Ik heb liever dat mijn vel iets strakker zit dan dat de weegschaal veel minder kilo aangeeft.

Wel gaat het getal op de weegschaal steeds een beetje omlaag waar ik toch wel blij mee ben. Ook al is het maar een paar ons of 1 ons soms, is toch wel fijn dat het harde werk beloond wordt.

Datum Bijgekomen/Afgevallen Totaal afgevallen
21 Juni Startgewicht
30 Juni -0.8 kg
4 Juli -0.8 kg  1.6 kg
10 Juli +0.2 kg  1.4 kg
18 Juli -2.1 kg  3.5 kg
 25 Juli  +1.9 kg  1.6 kg
 1 Augustus  -0.1 kg  1.7 kg
 8 Augustus  +0.1 kg  1.6 kg
15 Augustus -0.2 kg 1.8 kg
 23 Augustus  -0.3 kg  2.1 kg

Plaats hier je reactie :-)