Week 9…

      Geen reacties op Week 9…

Hey Hey!!

Hier weer een week verslagje over het afvallen… Het verslag is wederom een dag te laat, maar dat komt omdat ik gisteren mezelf was vergeten te wegen voordat ik ging werken, dus heb ik me vanmorgen gewogen ipv van gisteren.

Dus komt dit bericht ook een dag later dan gepland, maar zelf vind ik het fijner om het bericht pas te schrijven na het wegen…
De afgelopen week heb ik alle dagen me goed aan het bewegen kunnen houden. Heb iedere dag mooi de 10.000 stappen of hoger behaald. Heb niet dagelijks aan dansen gedaan, maar heb mijn doel wel gehaald. Ik merk wel ondanks dat het soms nog lastig is om het doel te behalen is, ik wel iets meer conditie heb, ik ook echt iets kan volhouden als ik het echt wil. Waardoor voor mij nu ook het punt is gekomen dat ik me zojuist heb opgegeven voor een proefles bij de plaatselijke sportcentrum. Daar had ik zo lang mee gewacht omdat ik eerst wilde kijken hoe het mezelf zou vergaan, maar ook omdat ik verschillende keren eerder bij een sport school me had opgegeven, en dan na een paar weken niet meer ging, maar wel voor een jaar betaalde. En dat vind ik gewoon zonde van me geld. Maar nu weet ik dat ik het kan volhouden. Ook al ben ik nog niet begonnen met sporten bij de sport school. En het is wel fijn dat het maandelijks opzegbaar is, en dat het altijd op afspraak is. Ik heb die stok achter de deur ook echt wel nodig!

Maar hoe is het me de afgelopen week verder vergaan. Het was wederom prachtig weer en heb daar ook echt van genoten door verkoeling te zoeken in het water wat ik echt super fijn vind! Ik weet en merk dat ik in de zomer periode meestal minder trek heb en meer drink. Nu moet ik ook veel drinken omdat ik een urineweginfectie heb, maar ik drink dagelijks meer dan 2 liter dus dat is sowieso geen straf voor me! Wel had ik de afgelopen week en nu nog meer behoefte aan zout, ik eet liever iets hartigs dan iets zoets. Ik snoep over het algemeen al weken niet meer. Maar heb wel ongezonde dingen gegeten…. Heb chips op, brie en droge worst.. Maar de hoeveelheden is nog altijd veel minder dan voordat ik probeerde af te vallen, zo at ik van te voren soms dagelijks een grote zak chips leeg. Nu als ik chips pak dan hebben we van die mini zakjes en eet ik er 1 leeg. En Denise en ik hebben van de week een drank/karaoke avondje gehouden dus kwa alcohol en al die calorieën die daar in zaten ja dat is natuurlijk niet best.. Dit doen we overigens niet heel vaak (ongeveer 1x in de 2 a 3 maanden zo iets). En wil mezelf ook niet alles ontzeggen.

Waar ik het ook al een paar verslagen eerder over had is dat ik de dvd van hip hop abs heb (al jaren overigens), en dat toen ik wilde afvallen hebben we alle maten opgemeten en die wilde ik al een paar weken geleden in het verslag plaatsen, over het resultaat/verschil met het begin. Maar vandaag heb ik dan mijn maten opgenomen. Want ik was er best nieuwsgierig naar.

measurements-bb

Centimeters

1-7-2016

Centimeters

30-8-2016

Chest 109 103
Re Arm 38 37
Li Arm 41 40
Waist 94 94
Hips 127 123
Re Thigh 83 72
Li Thigh 81 69

Dit wil ik ongeveer iedere 2 a 3 maanden gaan bijhouden. Om te kijken of er veel verschil tussen zit. Tot zover ben ik wel wat centimeters kwijt. Denise en ik hebben destijds ook voor foto’s gemaakt, maar ik vind het nog te vroeg om een na foto te maken. Ook al staat bij de dvd aangeven om dit na een maand te doen. Ik vind het persoonlijk fijner om daarmee te wachten tot het zichtbaar is, waar we aan werken…

En toen het weeg moment van vanmorgen, ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik afgevallen zou zijn, door alles wat ik de afgelopen week gegeten en gedronken had. Dus ik moet ook eerlijk zeggen ik weet niet of het getal klopt, omdat onze weegschaal ook niet helemaal betrouwbaar is. Maar het is wel heel erg leuk als het klopt dat ik echt 7 ons ben afgevallen deze week..

Datum Bijgekomen/Afgevallen Totaal afgevallen
21 Juni Startgewicht
30 Juni -0.8 kg
4 Juli -0.8 kg  1.6 kg
10 Juli +0.2 kg  1.4 kg
18 Juli -2.1 kg  3.5 kg
 25 Juli  +1.9 kg  1.6 kg
 1 Augustus  -0.1 kg  1.7 kg
 8 Augustus  +0.1 kg  1.6 kg
15-08-16 -0.2 kg 1.8 kg
23-08-16 -0.3 kg 2.1 kg
30-08-16 -0.7 kg 2.8 kg

 

Plaats hier je reactie :-)