Week verslag week 7

      1 reactie op Week verslag week 7

Hey Hey!! Week 7 is voorbij gevlogen, hier weer het wekelijkse week verslag!

De afgelopen week was even wennen voor me, weer terug aan het werk na mijn vakantie. Na 3 weken bewogen te hebben en verder weinig aan mijn hoofd gehad te hebben. Kwam voor mij de klap om weer terug te “moeten” werken. Opnieuw uitzoeken om de balans terug  te vinden! De afgelopen week heb ik 5 dagen gewerkt, wat vrij normaal is. Daarbij is het me gelukt om dagelijks mijn doel van een uur bewegen en daarbij 10.000 stappen te behalen. Heb niet iedere dag gedanst. Vorige week maandag had ik vroege dienst en daarna ben ik naar de supermarkt en het plastic gaan wegbrengen en toen zat ik al aan mijn doel. En omdat ik echt moest wennen om terug te werken heb ik ’s avonds niet meer gedanst. De andere dagen heb ik wel dagelijks gedanst afgelopen week, en dat viel me zwaar, eigenlijk heel zwaar. Ik was Donderdag ook niet lekker, Vrijdag ging het weer wat beter. Heb meestal wat last van mijn menstruatie en nu had ik de vorige maand de pil doorgeslikt dus voelde me niet echt fit. Denk dat ik daar de afgelopen week het meeste last van heb gehad. Wat gepaard ging met eet buien, waar ik echt niet trots op ben. Het eten zelf gaat beter, maar het snacken was afgelopen week echt veelste veel!

Wel heb ik de afgelopen week geen alcohol op, wat ik ook echt wilde. Het klinkt nu echt of ik een alcoholist ben wat ik echt niet ben. Maar heb in mijn vakantie meerdere keren per week wijn op. Wanneer ik moet werken drink ik geen alcohol en ook op de dagen dat ik vrij was had ik er echt geen behoefte aan. Wat beter voor het afval proces is! Nu moet ik nog het snacken onder controle te houden, wat niet zomaar in een dag over zal zijn! Het beste zou zijn niets in huis halen, maar ik wil mijn vriendin niet opleggen om niets te kunnen snacken wat ongezond is. Ik probeer het wel echt om zo min mogelijk te snacken, waar ik het meeste last van heb is ’s avonds laat. Vooral na een late dienst, je eet dan rond kwart voor 6 en als je dan tussen half 11 en 11 uur thuis bent dan heb ik eigenlijk altijd lekkere trek. Ik probeer dan iets te pakken wat “minder slecht” is. Maar dat valt niet altijd mee… Maar dat is als je wil afvallen het is zeker met ups en downs. Maar daar probeer ik zeker aan te werken!

Ondanks mijn eet buien is het me toch gelukt om 2 ons af te vallen afgelopen week! Daar ben ik zeker blij mee!! Ik probeer het ook echt vast te houden zodat mijn gewicht ook zeker zal zakken. Ik kijk het nog een weekje aan of het me zelf alleen lukt, anders ga ik echt stappen ondernemen naar een sport school en voedingsconsulente.  Want ik ben er zeker van dat er veel meer resultaat al had kunnen zijn, en je altijd dingen kan leren om het beter te doen!

Datum Bijgekomen/Afgevallen Totaal afgevallen
21 Juni Startgewicht
30 Juni -0.8 kg
4 Juli -0.8 kg  1.6 kg
10 Juli +0.2 kg  1.4 kg
18 Juli -2.1 kg  3.5 kg
 25 Juli  +1.9 kg  1.6 kg
 1 Augustus  -0.1 kg  1.7 kg
 8 Augustus  +0.1 kg  1.6 kg
15 Augustus -0.2 kg 1.8 kg

 

1 thought on “Week verslag week 7

Plaats hier je reactie :-)