Wishlist – Shoenen

      4 Reacties op Wishlist – Shoenen

De laatste tijd heb ik steeds meer zin om te gaan shoppen. En zodoende heb ik nu ook 2 paar schoenen op mijn wishlist staan.
Ik heb een gangbare maat, juist maat 39.. Maar daar is alles over mijn voeten mee gezegd, ik heb namelijk een hoge wreef en een lichte voet afwijking waardoor ik niet alle schoenen kan dragen die ik mooi/leuk vind.
Daarom droeg ik de laatste paar jaar vooral platte schoenen, voornamelijk sneakers. Niet dat die zo goed waren voor mijn voeten.. Maar die lopen gewoon eenmaal lekker! Nu wil ik een beetje van de sneakers af en heb 2 paar leuke schoenen gevonden die ik graag zou willen hebben!

 Beide paren zijn van het merk Gabor, waar ik al meer schoenen van in mijn collectie heb/heb gehad.
Als eerste dit enkellaarsje oké ze zijn wel plat. Maar ik vond ze wel heel erg leuk.
De kosten van deze schoenen weet ik niet, want dat werd niet op de website vermeld. Meestal haal ik mijn schoenen bij Rio Bello in Roosendaal.
De schoen die je hier links ziet heeft mijn zus enkele weken geleden gekocht, met haar maat 43 heeft ze toch een leuke schoen gevonden. En zelf vind ik ze ook heel erg leuk. Ze kosten 100,- En zijn in diverse kleuren te krijgen. Graag zou ik zelf de kleur van het plaatje willen. Dit is donker grijs/ tegen het zwarte aan.
Ze zijn modieus en er zit een hakje aan. Dus extra pluspunten om ze op mijn verlanglijstje te hebben staan.

Verder wil ik heel graag deze herfst/winter nieuwe laarzen. Mijn huidige laarzen zijn van het merk JJ en bevallen mij nog altijd heel erg goed. Alleen ik heb ze nu al ruim 5 jaar en ik heb wel weer eens zin in nieuwe laarzen. Ik heb speciale laarzen nodig met een brede schacht, anders passen mijn kuiten er niet in. Ik heb op internet geen leuke nieuwe laarzen gevonden, maar in de winkel werd er verteld dat er leuke laarzen zouden komen met hakken. Alleen daar moet ik dus even op wachten. De laarzen kosten gemiddeld tussen de 150 en 250 euro. Iets wat ik wel veel geld vind, maar als je bekijkt dat je er al zolang mee kunt doen dan is het iedere cent waard!

4 thoughts on “Wishlist – Shoenen

 1. Marjolein

  Die lage schoen is echt geweldig! 😀 Die zou ik zelf ook wel willen!
  Ik weet wat je bedoeld met moeilijke voeten: heb zelf steunzolen, dus weet precies wat je bedoeld. Ik zelf heb meestal de schoenen van Footnotes (http://www.footnotes.nl) of Durea (http://www.durea.nl). Beide zijn dure merken, maar de kwaliteit is super en de schoenen zijn vaak heel leuk (hoewel er soms ook dingen bij zitten waarvan je denkt: om de dooie dood niet lol)! ^^ Misschien dat er wat voor je bij zit?

   1. Marjolein

    😉 No problem. ^__^” Weet hoe frustrerend het is. Bij de winkel waar ik ze altijd koop willen ze de wreef soms zelfs voor je oprekken zodat je bij de laarsjes geen problemen krijgt :D. Een goede reden om hier naar toe te komen als je de schoenen wat vind 😛 hihi!

Plaats hier je reactie :-)