Wishlist: SONY HDR-CX130ER ROOD

      Geen reacties op Wishlist: SONY HDR-CX130ER ROOD

Zoals jullie wel zullen weten aan mijn youtube kanaal, film ik dus heel graag filmpjes, vooral van artiesten en show etc.. Mijn oude camera (gekocht in 2004) doet het niet meer, dus ben ik wel aan een nieuwe camera toe. Bij verschoore hebben ze me een sony HD camera geadviseerd. En deze lijkt me super en heeft nog een leuk kleurtje ook!

Vandaar dat deze camera op mijn wishlist staat!

De informatie die op de website van foto verschoore staat:
Sony HDR-CX130E: Met ingebouwde usb-kabel

Met de HDR-CX130E heeft Sony een camera gecreëerd met een zeer fraaie lens. De camcorder beschikt over een G-groothoeklens. Met deze lens kan je onderwerpen die dichtbij zijn goed in beeld brengen. Met maar liefst 30x optische zoom zijn ook onderwerpen die wat verder weg zijn geen enkel probleem om goed in beeld te krijgen. Het geheugen is uit te breiden van de CX130E met SD en Memorystick geheugenkaarten. Zijn grotere broertje, de CX160E, heeft zelf standaard 16GB intern geheugen. Wees niet bang om je kabels te vergeten. De CX130E beschikt over een ingebouwde usb-kabel waardoor je altijd je opnames kan overzetten. De software van de camcorder zorgt ervoor dat je video’s eenvoudig op het internet te zetten zijn.

Optical SteadyShot en Exmor R CMOS-sensor
De Optical SteadyShot met Active Mode en driewegs bewegingsonderdrukking zorgt ervoor dat, als je beweegt, de beelden ook scherp zijn. Zo schiet je ook vanuit je hand haarscherpe beelden met de CX130E.De zeer lichtgevoelige lens met een diafragma van F1,8 – 3,4 zorgt ervoor dat er ook bij weinig licht de beelden goed op de sensor komen. De Exmor R CMOS-sensor garandeert een hooggevoelige beeldkwaliteit zonder ruis, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.

Dual Shot en Dolby Digital 2-kanaals stereo
Naast het maken van prachtige filmpjes, heb je ook de mogelijkheid om foto’s te nemen. Dit kan zelfs tijdens het filmen. De kiekjes verschijnen in 3,3 megapixels op het scherm van de CX130E. Sony heeft ook aan de audio gedacht bij het vervaardigen van deze camcorder. Dolby Digital 2-kanaals stereo zorgt ervoor dat het geluid goed wordt opgenomen met gevoel voor richting. De onderdrukking van windruis laat je ook van je buitenopnames genieten.

Bij Foto verschoore kost deze: € 419,00
Bron: http://webshop.verschoore.nl/

Plaats hier je reactie :-)