Woensdag 15 September 2010

      Geen reacties op Woensdag 15 September 2010

Ja vandaag heb ik echt een dag uitgetrokken om aan mijn website te kunnen werken, ondertussen ook nog wel wat foto’s uitzoeken want dat was ook echt een chaos. En ja er moet ook een een selectie gemaakt worden met welke foto’s ik allemaal op de website ga plaatsen enz.

Maar terug over de website. Vandaag heb ik een aantal pagina’s een verdere invulling gegeven. Door daarmee bezig te zijn geweest. En vooral door de weblog op mijn site te zetten ben ik erachter gekomen hoe ik een uitklapbare menu kan maken. Iets wat ik al jaren wilde, maar me nog nooit gelukt was.
Dus er komen allemaal nog pagina’s bij en de pagina’s die er nu staan worden ook nog gevult.

Ik heb ook mijn hulptroep weer ingeschakeld want ik blijf een beginneling wat betreft het maken van een wordpress website. Ik hoop dat ik later vandaag nog antwoord krijg op mijn vraag, en anders doe ik het op mijn eigen manier maar wel anders als dat het nu is.

Zo leer ik nog iedere dag bij om de site mooier te maken… Maar nog even geduld, want mijn website adres is nog bijna niet bekend bij iedereen 😉

Plaats hier je reactie :-)