Writers block…

      Geen reacties op Writers block…

Hallo, de afgelopen dagen heb ik zoveel plezier gehad om aan mijn blog te werken. Ik doe het zo graag, en dat wil ik graag met jullie delen. Maar momenteel ben ik een beetje koos inspiratieloos. Ik heb talloze websites voorbij zien komen met tips tegen een writers block, waar ik ook echt goede tips zie staan. Momenteel lijkt het alleen even niet te werken, ben aan de slag gegaan met pen en papier en eigenlijk wil ik heel veel. Waar ik zeker ook later mee aan de slag ga.

Wel zag ik de tip op internet dat de bezoekers van je blog van een bepaald ritme houden. En daarmee is het bij mij altijd al de mist in gegaan, soms schrijf ik weken aan een stuk voor iedere dag een blogpost, maar dan maanden niet, dan weer dagelijks of wekelijks. Er zit totaal geen ritme in. Dus heb ik besloten om in eerste instantie 3x in de week een blogpost te schrijven, mocht ik meer inspiratie hebben op andere dagen dat ik dan meer dagen blog. En mij leek maandag, woensdag en vrijdag wel een goed streven. Ook al ben ik zelf ook wel ben van het terug halen, dus een soort van throwback thursday. Dus dan kom je op 4x per week.

Zelf lijkt het me wel goed om een soort van vast ritme in te brengen, want ik leg mezelf best wel druk op om iedere dag iets te willen delen. Maar niet iedere dag valt er iets te delen. En dan heb je al snel net als nu een writers block, ik leg mezelf veel druk op, ik wil het zo graag en ik wil het ook zo graag goed doen. Ook al is het voor mij echt als een hobby soms zie ik het als meer dan een hobby.

Nu vroeg ik me af, zijn er nog onderwerpen die jullie graag hier voorbij zien komen? Of heb ik ooit een blog bericht geschreven waar je meer over zou willen zien?

En mocht iemand nog tips hebben, deze zijn altijd welkom!

Plaats hier je reactie :-)