Zaterdag 4 juni:

      Geen reacties op Zaterdag 4 juni:

Na een kort nachtje zijn Karen en ik vandaag om 7.00 uur gaan ontbijten in het hotel (Newport bayclub). Na een zeer lekker ontbijt (ben dol op Frans ontbijt) zijn we richting het park gelopen. Omdat we een dreampass hebben mochten we al om 8.00 uur naar binnen. Dus zijn we eerst naar de space mountain gegaan, dat is Karen’s favoriete attractie vanuit de space mountain zijn we naar Star Tours gegaan ik weet dat ik er nog maar 1 keer was in geweest en toen ik eenmaal in de attractie zat wist ik ook weer waarom. Ik kwam misselijk uit die attractie, geef mij namelijk maar achtbanen en andere leuke attracties ipv. Een 3D attractie… Toen de misselijkheid was afgenomen zijn we naar de winkeltjes gegaan, want ja Karen heeft me aangestoken om ook aan pin trading te gaan doen.
Dus heb ik gisteren avond ook keycords gekocht en enkele pins om mee te ruilen en ben ik dus vandaag begonnen om ook pins te gaan ruilen. Natuurlijk ben ik opzoek naar Pins van Eeyore, Winnie de pooh, Tijgertje & Stitch. Ik vind het heel leuk om pins te ruilen want zo kom je toch meer in contact met het personeel van de winkels. Vandaag was het weer zo warm net als gisteren en het leek ook drukker dan gisteren dus hebben we vooral veel gelopen ipv. de attracties. ’s Middags zijn we toen we terug naar het hotel gingen zijn we eerst langs de starbucks gegaan. Daar hebben we een lekker ijskoud sapje van Mango en nog iets gedronken en een stukje citroen cake erbij. Dat was erg lekker!!! Het was de eerste keer dat ik bij starbucks geweest ben. Daarna hebben we onze toch naar het hotel verder gezet. En zijn we ons gaan klaarmaken voor het avondeten. Vanavond zijn we in het Disneyhotel gaan eten namelijk bij Iventions waar ook de Disneyfiguurtjes bij zijn. Karen had hier zoveel positieve verhalen over gehoord dat we echt stonden te stuiteren om daar te gaan eten. Want ja als je hoort dat er veel aandacht is bij de tafels en ook voor de volwassenen dan krijg je echt wel veel zin om daar te gaan eten. Alleen ja wij hebben het helaas wat anders ervaren… Het eten was echt super lekker met oa. Zalm, kreeft, krab, mossels enz.. Vooral voor een vis liefhebber als mij komt dat goed uit. Alleen we hadden geen kinderen bij ons en de kinderen van andere tafels sleurde de figuurtjes gewoon mee naar eigen tafels. Ook al komen de figuurtjes normaal gezien aan iedere tafel. Dus dat was echt wel jammer… Maar gelukkig heeft Babbel het wel goed gemaakt nadat we vroegen aan Superwoman onze bedienster of dat dit altijd was. En ze er iets van heeft gezegd. Dat was wel super tof.. Maar we gaan voortaan liever bij cafe mickey eten, daar is de sfeer ook heel anders (gezelliger vind ik)
Tijdens het eten sloeg het weer echt om, van super mooi weer in een hevige onweer bui. De onweer was echt heel dichtbij, de donder kwam echt heel snel na de flits.. Maar gelukkig zaten we nog lekker te eten. Toen we klaar met eten waren regende het nog wel een beetje en zijn we via de winkels naar het hotel gelopen. Mijn benen waren nu zo kapot gelopen dat ik echt bijna niet meer kon. Dus ik was heel blij toen ik in het heerlijke bed lag van het hotel.  Maar het was al met al toch een zeer geslaagde dag!!

Plaats hier je reactie :-)