Zussen Weekend!!

      4 Reacties op Zussen Weekend!!

Eerder deze week belde mijn zus (Chantal) mij op om te vragen of ik zin had in een zussen weekend. Mijn zwager had met zijn broertjes ook een broers weekend. Dus leek het mijn zus leuk om dit weekend met mij door te brengen. Net zoals vroeger 😉

Mijn zus is vrijdag uit haar werk naar mijn ouders gegaan, want ik had avonddienst tot 23.00 uur. Toen ik thuis kwam was mijn zus er al.. Maar eigenlijk waren we beide best moe, dus hebben we vrijdagavond niets ondernomen. Alleen beetje gekletst en daarna rustig gaan slapen.

Zaterdag besloten om 8.00 uur mijn nieuwe buren te gaan boren (zijn nog aan het klussen) dus wij wakker. Dus wij douchen, ontbijten etc. Ook had ik een afspraak staan bij de schoonheidsspecialiste! Dus heeft mijn zus me daar afgezet en later ook opgehaald. Na de schoonheidsspecialiste zijn we nog doorgereden naar de stad, wat we eigenlijk niet zouden doen ;). En we zijn beide niet met lege handen thuis gekomen.

Ook zijn we langs de supermarkt gegaan, want we twijfelde of we uit eten gingen of zelf gingen kokkerellen. Het is dus het laatste geworden!
Als voorafje hadden we een zelfgemaakte garnalen cocktail, deze verschijnt ook nog op mijn blog als recept.
Daarna hadden we beide zin in mosselen dus hebben we die klaargemaakt. En hadden we beide een toetje uitgezocht ik had: citroen-limoen pudding en Chantal: tiramisu. Beide ook erg lekkere toetjes!

Ondertussen hebben we ook nog dvd’s gekeken, net zoals we vroeger deden. We houden beide van dansen dus hebben we eerst naar: Micheal Flatley’s feet of flames gekeken. Ik hou zo van die dvd. Man man man wat kunnen die lui van Lord of the Dance toch goed tapdansen!
Ik wordt er altijd gelijk vrolijk van als ik er naar kijk!

Daarna hebben we nog naar Cats gekeken. Deze keken we vroeger altijd op video, dus was ook weer een genot om samen naar te kijken…

Omdat ons menu zo vullend was zijn we maar weinig hapjes en drankjes verschenen. Dus heb ik voor de komende dagen nog genoeg te eten 😉

Ook zaterdag avond waren we weer erg moe, dus zijn we weer lekker gaan slapen!
En ja toen was het weer zondag, Chantal had al aangegeven niet lang te blijven vandaag omdat ze thuis ook nog genoeg te doen had. Dus hebben we samen ontbeten en is ze weer terug naar de andere kant van Brabant gereden..

Ik heb echt een top weekend gehad! Het was echt ouderwets gezellig, zoveel gekletst over van alles en nog wat dat deed ook wel heel erg goed!!

Dit was de eerste keer dat we een zussen weekend hielden sinds dat we beide ons ouderlijk nest hebben verlaten. Maar dat zal vast niet de laatste keer zijn geweest!

4 thoughts on “Zussen Weekend!!

  1. Lisanne

    Mijn moeder doet met haar zusjes (ze heeft er 3) ook altijd zussendag! Het is maar een dagje omdat ze allemaal een gezin hebben (en 2 met kinderen) dus dan is het niet handig om een weekend weg te gaan, maar ze doen elk jaar zowiezo iets leuks met z’n 4en! Helaas heb ik geen zussen, anders zou ik het ook invoeren!! =D

    1. Bianca

      Het was ook heel erg gezellig, we hadden nog allerlei kippendingetjes van de poelier.. Jammie!! Enne komkommer en worteltjes en dan zelf dip gemaakt.. (mijn zus is op dieet)

Plaats hier je reactie :-)